Povezane novice

Američan še presegel Dončića, Cuban česa takega še ni videl

SiolNET 28.10.2023
V košarkarski ligi NBA je bilo v noči na nedeljo odigranih sedem tekem. Med drugim je izjemna strelska noč za Zachom LaVinom, ki je z 51 točkami še presegel petkov strelski izkupiček Luke Dončića (49), a je njegov Chicago klonil proti Detroitu… »

Luka po tekmi: "Tako zelo ga pogrešam. Vem, da nekega dne ..."

Zurnal24 28.10.2023
Luko Dončića in Dorian Finney-Smitha veže izjemno prijateljstvo. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je onkraj luže sijajno začel novo sezono severnoameriške lige NBA. Potem ko je vodil Dallas do uvodne zmage v gosteh pri San Antoniu, je… »

"Luka koša sploh videl ni, pa je zadel trojko!"

RTV Slovenija 28.10.2023
"Videl sem, da so v napadu ostale le še kakšne tri ali dve sekundi. Moral sem metati," je neverjetno trojko, ki je zapečatila usodo Brooklyna na tekmi Lige NBA v Dallasu, pokomentiral izjemni Luka Dončić. Rezultat je bil v zadnji minuti rednega dela… »

Nekdanji član Dallasa Dončića obtožil laganja, tako odgovarja Luka

Zurnal24 28.10.2023
Nekdanji član košarkarske ekipe Dallas Mavericks je komentiral razplet sinočnje tekme z Brooklyn Nets. Newyorška košarkarska franšiza Brooklyn Nets je v noči na soboto po slovenskem času izgubila še drugo tekmo v novi sezoni lige NBA. Mrežice so… »

Donćić o najbolj norem košu kariere: "Ne vem, kako mi je uspelo"

Zurnal24 28.10.2023
Fenomenalni Luka Dončić je postal veliki junak tesne zmage svojega moštva Dallas Mavericks nad Brooklyn Nets (120:125). Košarkarji Dallas Mavericks so zabeležili še drugo zaporedno zmago v novi sezoni severnoameriške lige NBA. Tokrat so bili s… »

Rekorder Dončić poskrbel za potezo, ki odmeva #video

SiolNET 28.10.2023
Nov dan, nova mojstrska predstava Luke Dončića, ki je z 49 točkami v dresu Dallasa na drugi tekmi sezone v ligi NBA pokopal Brooklyn Nets (125:120) in spet močno opozoril nase. Slovenski košarkar je dosegel kar devet trojk, kar je rekord v njegovi… »

#video Dončić znova blestel: zmaga Dallasa, 49 točk, neverjeten met v izdihljajih tekme

Dnevnik 28.10.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je na začetku sezone NBA znova blestel. Potem ko je vodil Dallas do uvodne zmage v gosteh pri San Antoniu, je z 49 točkami, od tega je zadel rekordnih devet trojk, odločilno pomagal Dallas Mavericks do… »

Lukova čarovnija se je ustavila pri 49 točkah in devetih trojkah

Delo 28.10.2023
Dallas je ob izjemni predstavi slovenskega zvezdnika Luke Dončića prišel do druge zmage v ligi NBA. Tekmo je 24-letni Ljubljančan končal brez izgubljene žoge. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je sijajno začel novo sezono lige NBA… »

Dončiću se je 'povsem utrgalo' ob koncu dvoboja, nasmihala se je 50-ica

Zurnal24 28.10.2023
Košarkarji Dallasa so po novi izjemni predstavi Luke Dončića prišli do druge zmage v sezoni. S 125:120 je padel Brooklyn. Dallas Mavericks so imeli priložnost, da šele drugič v zadnjih 19 letih sezono odprejo z dvema zmagama. V goste so prišli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem