Povezane novice

Ana Bucik še nikoli tako visoko v Söldnu

Zurnal24 28.10.2023
Edina slovenska finalistka Ana Bucik je prvi veleslalom nove sezone v Söldnu končala na 11. mestu (+2,67). Zmagala je Švicarka Lara Gut-Behrami pred Italijanko Federico Brignone (+0,02). Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagovalka veleslaloma na ledeniku… »

Zdaj na vrhu večne lestvice Tina Maze in Lara Gut-Behrami

Delo 28.10.2023
Prvi ženski veleslalom sezone pred rekordnim številom gledalcev Švicarki. Ana Bucik z 11. mestom v Söldnu najbolje doslej. V nadaljevanju preberite: Kako se je razpletla premiera sezone alpskega smučanja in kaj je dejala zmagovalka Lara Gut-Behrami… »

Gut-Behramijeva izenačila rekord Mazejeve, Ana Bucik do najboljše uvrstitve na tem prizorišču

SiolNET 28.10.2023
Zmagovalka uvodne tekme nove sezone alpskega smučanja v Söldnu je Lara Gut-Behrami, ki je za dve stotinki prehitela vodilno po prvi vožnji Federico Brignone. Švicarka se je s tretjo zmago na tem prizorišču izenačila z rekorderko Tino Maze. Na… »

Gut-Behrami dobila igro stotink z Brignone, Bucik 11.

RTV Slovenija 28.10.2023
Švicarka Lara Gut-Behrami je velika zmagovalka uvodne tekme nove sezone alpskih smučark za svetovni pokal v Söldnu. Veleslalomsko preizkušnjo je dobila pred Italijanko Federico Brignone, ki je sicer vodila po prvem delu. Ana Bucik je bila 11… »

Veleslalom: Lara Gut-Behrami prva zmagovalka v novi sezoni, Ana Bucik enajsta

Dnevnik 28.10.2023
Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagovalka veleslaloma na ledeniku Rettenbach, uvodnega dejanja 58. izvedbe svetovnega pokala v alpskem smučanju. Edina slovenska finalistka Ana Bucik je tekmovalno sezono odprla z 11. mestom, najboljšim dosežkom na… »

Presenetljivi obrat, Lara Gut-Behrami zmagovalka, Ana Bucik 11.

Delo 28.10.2023
V uvodni veleslalomski preizkušnji v svetovnem pokalu v alpskem smučanju se je Švicarka na drugi progi s 4. mesta zavihtela na vrh. Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagovalka veleslaloma na ledeniku Rettenbach, uvodnega dejanja 58. izvedbe svetovnega… »

Na ledeniški uverturi v Söldnu vrnitev Andreje Slokar

Zurnal24 28.10.2023
Na ledeniku v Söldnu se bo z današnjim veleslalomom začela nova sezona ženskega svetovnega pokala v alpskem smučanju. Prvič po več kot letu dni bo nastopila povratnica po poškodbi Andreja Slokar. Zadnji oktobrski konec tedna je Sölden oziroma… »

TV namigi: začenja se smučanje, vrača se šanson in psihopatski morilec

Delo 28.10.2023
V Avstriji prvi veleslalom sezone, po desetletju se vrača festival šansona, priporočamo še kosovski film Panj in Jamie Lee Curtis v boju z Michealom Myersom. Sobota, 28. oktobra Alpsko smučanje: veleslalom (Ž): TV SLO 2 ob 9.50 in 12.50 1. in 2… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem