Povezane novice

Ponoči smo urne kazalce premaknili za eno uro nazaj

RTV Slovenija 28.10.2023
S premikom ure v noči na zadnjo nedeljo v oktobru smo s poletnega spet prešli na zimski čas. Urne kazalce smo ob 3. uri premaknili eno uro nazaj, kar nam je prineslo uro več spanja. To bomo počeli vsaj še do leta 2026. Evropski parlament je pred… »

Zimski čas: ponoči bomo urine kazalce spet premaknili za eno uro nazaj

Dnevnik 28.10.2023
V nedeljo bomo ob 3. uri urine kazalce spet premaknili eno uro nazaj. Premik na zimski čas nam bo prinesel uro več spanja. Evropski parlament je pred štirimi leti in pol sicer sprejel stališče o odpravi premikanja ure že v letu 2021, kljub polemikam… »

PREHOD NA ZIMSKI ČAS PRINAŠA URO VEČ SPANCA: Preverite prednosti in slabosti

Regional 28.10.2023
Vsako leto, ko se bliža konec oktobra, nas čaka sprememba, ki ima vpliv na naše vsakdanje življenje - premik ure. Zadnjo nedeljo v mesecu, 29. oktobra, bomo kazalce premaknili za eno uro nazaj, ko preidemo na zimski čas. To pomeni, da bomo dobili eno… »

Ne pozabite, ponoči je tisti čas v letu

Zurnal24 28.10.2023
Uro dlje bomo spali, uro prej se bo stemnilo. V nedeljo bomo ob 3. uri ponoči urine kazalce spet premaknili eno uro nazaj. Premik na zimski čas nam bo prinesel uro več spanja. Evropski parlament je pred štirimi leti in pol sicer sprejel stališče o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem