Povezane novice

Umrl je igralec Matthew Perry

SiolNET 29.10.2023
Na svojem domu v Los Angelesu je pri zgolj 54 letih umrl slavni igralec Matthew Perry, najbolj znan po svoji vlogi Chandlerja Binga v kultni seriji Prijatelji. Pred leti je obiskal tudi Slovenijo, saj ga je hokejist Anže Kopitar povabil na svojo poroko… »

#video Umrl Matthew Perry: Svet je izgubil prijatelja

Dnevnik 29.10.2023
Bi lahko bili še bolj žalostni, so se v slogu legendarnega lika Chandlerja Binga spraševali oboževalci po vsem svetu, ko so se z zapisi poklonili njegovemu “stvarniku”, igralcu Matthewu Perryju. Ta se je v soboto najverjetneje utopil v džakuziju… »

Znani Slovenec se je tako poklonil prijatelju Perryju

Zurnal24 29.10.2023
Anže Kopitar se je poklonil svojemu prijatelju Matthewu Perryju. Svet je pretresla vest o smrti igralca Matthewa Perryja, ki je televizijskim gledalcem najbolj poznan po vlogi Chandlerja Binga. Igralec je prijateljeval tudi s slovenskim hokejskim… »

To naj bi bil razlog za smrt Perryja, na kraj takoj prišli starši

Zurnal24 29.10.2023
Policija, detektivi, sorodniki ... Paparaci ujeli dogajanje po smrti Matthewa Perryja. Sinoči so pred hišo pokojnega igralca paparaci ujeli užaloščene starše, očeta Johna, mamo Suzanne in igralčevega očima. Hišo so zavarovali policisti, na kraj… »

Umrl je Matthew Perry, Chandler iz Prijateljev

Delo 29.10.2023
Umrl je v starosti 54 let. Kot poročajo mediji, so igralca našli mrtvega na njegovem domu v Los Angelesu. Umrl je Matthew Perry, najbolj znan kot Chandler Bing iz televizijske komedije Prijatelji. Umrl je v starosti 54 let. Kot poročajo mediji, so… »

Umrl sloviti “Chandler”

Nova 24TV 29.10.2023
Ameriški igralec Matthew Perry (19. 8.1 969–28. 10. 2023) Umrl je ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v ameriški kultni seriji Prijatelji. Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, so 54-letnika v soboto našli… »

VZROK SMRTI ŠE NI ZNAN: Petkrat nominiran za nagrado emmy, ki je nikoli ni prejel

Regional 29.10.2023
Umrl je ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v ameriški kultni seriji Prijatelji. Kot poročajo mediji, so 54-letnika v soboto našli mrtvega na njegovem domu v Los Angelesu. Vzrok smrti še ni znan. Perry se je sicer… »

Umrl je Matthew Perry

Zurnal24 29.10.2023
V 55. letu starosti je umrl ameriški igralec Matthew Perry. Sinoči je na svojem domu v Los Angelesu umrl ameriški televizijski in filmski igralec Matthew Perry, star je bil 54 let. Perry je v legendarni seriji Prijatelji upodobil enega najbolj znanih… »

Srhljiva zadnja objava Matthewa Perryja

Zurnal24 29.10.2023
Pred enim tednom objavil fotografijo iz masažne kadi, kjer je v soboto umrl. V soboto je igralca Matthewa Perryja neodzivnega našel njegov asistent, le nekaj ur po tem, ko je končal 2-urno partijo Pickleballa. Viri pravijo, da so ga našli v masažni… »

Umrl je igralec Matthew Perry

Necenzurirano 29.10.2023
Spomnili se ga bomo kot sarkastičnega in duhovitega Chandlerja Binga v uspešni TV seriji Prijatelji. Igralec Matthew Perry, ki je zaslovel v 90. letih prejšnjega stoletja kot sarkastičen in izjemno duhovit Chandler Bing v uspešni ameriški… »

Umrl je Matthew Perry, zvezdnik serije Prijatelji

RTV Slovenija 29.10.2023
Umrl je Matthew Perry, igralec, ki je ustvaril eno najbolj priljubljenih komičnih vlog vseh časov – lik nevrotičnega Chandlerja Binga v nanizanki Prijatelji (Friends). Vzrok smrti 54-letnega zvezdnika je bila po prvih poročilih utopitev… »

Novice dneva »

Kdo je še najbolj zdrav v Nemčiji? Farmacevtska industrija

Finance.si pred 40 minutamiše 1 povezana

Kaj delajo in napovedujejo nemški farmacevtski velikani

Finance.si pred 40 minutamiše 1 povezana

Znižanje provizij za upravljanje sklada »Euro Cash«

Finance.si pred 28 minutamiše 1 povezana

Kitajca s svetlobno hitrostjo vozita na naše ceste

Finance.si pred 6 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem