Povezane novice

Trčenja, rdeča zastava, samo prvak je nedotakljiv

SiolNET 29.10.2023
Max Verstappen se je na četrtem mestu večne lestvice izenačil z Alainom Prostom. Na VN Mehike je zmagal petič in s tem dosegel 51. zmago v formuli 1. Drugo mesto je na prekinjeni dirki (nesreča Kevina Magnussena) osvojil Lewis Hamilton, tretje pa… »

Max Verstappen najhitrejši tudi v Ciudad de Mexicu

Delo 29.10.2023
Nizozemski zvezdnik formule ena je v Mehiki proslavil že 51. zmago v karieri, 16. v sezoni. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši na dirki svetovnega prvenstva formule 1 v Ciudad de Mexicu. Svetovni prvak je proslavil že 16. zmago v… »

Ferrarijeva dirkača presenetila vse po vrsti

Delo 29.10.2023
Nizozemski dirkaški šampion Max Verstappen bo današnjo veliko nagrado Mehike v formuli 1 začel s tretjega štartnega položaja. Monaški dirkač Charles Leclerc (Ferrari) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za veliko nagrado Mehike v formuli 1. V… »

Senzacija v Mehiki: Ferrarija najhitrejša, navdušil tudi Ricciardo

Zurnal24 29.10.2023
Ferrarija iz prve startne vrste v Mehiki. Monaški dirkač formule 1 Charles Leclerc je bil najhitrejši v kvalifikacijah za veliko nagrado Mehike v Cuidad de Mexicu. V prvi vrsti mu bo družbo delal moštveni kolega pri Ferrariju, Španec Carlos Sainz… »

Iz prve startne vrste ferrarija, Ricciardo ob boku Verstappna

RTV Slovenija 29.10.2023
Monaški dirkač formule ena Charles Leclerc je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred dirko za VN Ciudada de Mexica v mehiški prestolnici. V prvi vrsti mu bo družbo delal moštveni kolega pri Ferrariju, Španec Carlos Sainz ml. Vrstni red bi se lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem