Povezane novice

Sölden vnovič pokazal nepredvidljivi obraz

Dnevnik 29.10.2023
Švicarka Lara Gut Behrami se je s tretjo zmago v Söldnu na vrhu lestvice najuspešnejših alpskih smučark na tem prizorišču izenačila s Slovenko Tino Maze. Edina slovenska finalistka je bila Ana Bucik. Moški veleslalom je zaradi močnega vetra… »

Veter odpihnil veleslalom v Söldnu, Kranjec ni bil zadovoljen

SiolNET 29.10.2023
Sezono svetovnega pokala na ledeniku Rettenbach v Avstriji so odprli še alpski smučarji, a je bila tekma po številki 47 za dlje časa zaradi močnega vetra prekinjena, nato pa so jo organizatorji odpovedali. Že tako so smučarji zaradi sunkov vetra… »

Veleslalom v Söldnu odpovedan sredi prve vožnje

RTV Slovenija 29.10.2023
Avstrijec Marco Schwarz je vodil med prvo vožnjo veleslaloma za svetovni pokal v Söldnu, kjer pa so morali tekmo organizatorji odpovedati zaradi vse močnejšega vetra. Žan Kranjec je bil na 16. mestu, zaostajal je skoraj dve sekundi. S progo je v prvi… »

Veter odpihnil tekmo, Kranjec zmajeval z glavo

Delo 29.10.2023
Prirediteljem moškega veleslaloma za svetovni pokal v Söldnu ni preostalo drugega, kot da so ga odpovedali. Neizprosne vremenske razmere so že na prvi moški tekmi nove sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju pokazale zobe. Zaradi premočnega… »

Zaradi močnega vetra odpovedali moški veleslalom

Dnevnik 29.10.2023
Močan veter, s sunki, ki so dosegali tudi 90 kilometrov na uro, je preprečil izvedbo moškega veleslaloma na ledeniku Rettenbach. Direktor tekmovanj pri Mednarodni smučarski zvezi (Fis) Markus Waldner se je po daljši prekinitvi odločil, da tekmovanja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem