Povezane novice

Policisti izdali 72 plačilnih nalogov na neprijavljenem srečanju voznikov predelanih vozil

RTV Slovenija 29.10.2023
Mariborski policisti so na sobotnem neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih vozil v Mariboru izdali 72 plačilnih nalogov zaradi različnih kršitev cestnoprometnih predpisov, podali bodo tudi štiri obdolžilne predloge. Kot so… »

Policija v Mariboru razbila shod, 'pokasirala' jih je tudi sama

Zurnal24 29.10.2023
Možje v modrem so v soboto v Mariboru pisali kazni za predelana vozila kot po tekočem traku. V zameno so nezadovoljni udeleženci shoda tudi njim 'spremenili' vozila. Mariborski policisti so včeraj izvedli poostren nadzor na srečanju ljubiteljev… »

Policija na srečanju voznikov predelanih vozil razdelila 72 plačilnih nalogov

Dnevnik 29.10.2023
Mariborski policisti so na sobotnem neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih vozil v Mariboru izdali 72 plačilnih nalogov zaradi različnih kršitev cestnoprometnih predpisov, podali bodo tudi štiri obdolžilne predloge. Neznani… »

Policisti na neprijavljenem shodu vozil razdelili kar 72 plačilnih nalogov

Delo 29.10.2023
Ugotovili so tudi kršitve zaradi vožnje pod vplivom drog in vožnje pod vplivom alkohola. Kdo jim je poškodoval dve policijski vozili, še ne vedo. S Policijske uprave Maribor so sporočili, da so njihovi policisti včeraj izvedli poostren nadzor nad… »

Policijska racija na srečanju voznikov predelanih vozil: globe, alkohol in droge #video

SiolNET 29.10.2023
Mariborski policisti so na sobotnem neprijavljenem srečanju ljubiteljev predelanih in športnih vozil pred trgovino Leclerc v Mariboru izdali 72 plačilnih nalogov zaradi različnih kršitev cestnoprometnih predpisov, podali bodo tudi štiri obdolžilne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem