Povezane novice

MMA borec zrušil Furyja, na koncu sporna odločitev

Zurnal24 29.10.2023
Fury slavil v spektaklu, čeprav se je nepričakovano znašel na tleh. Tyson Fury, aktualni svetovni prvak v težki kategoriji po verziji WBC, se je v Riadu v Savdski Arabiji pomeril s kamerunskim MMA borcem Francisom Ngannoujem. Britanec je bil pred… »

Tyson Fury razočaral, Ngannou oropan?

SiolNET 29.10.2023
Sinoči sta se v boksarskem dvoboju v Savdski Arabiji pomerila svetovni prvak težke kategorije po različici WBC, Britanec Tyson Fury, in nekdanji prvak organizacije mešanih borilnih veščin UFC, Kamerunec Francis Ngannou. Boksarski svet je pričakoval… »

Fury po (sporni?) sodniški odločitvi ostaja nepremagan

RTV Slovenija 29.10.2023
Nekdanjemu prvaku težke kategorije v UFC-ju, Francisu Ngannouju, bi skoraj uspela senzacija. V boksarskem debiju je bil po 10 rundah blizu zmage nad Angležem Tysonom Furyjem, ki pa je dvoboj dobil po deljeni odločitvi sodnikov. Ti so poskrbeli, da Fury… »

Ngannou na pragu prvovrstne senzacije, Fury v nokdavnu

Delo 29.10.2023
Kamerunski šampion mešanih borilnih športov za las izgubil boksarski dvoboj s favoriziranim britanskim svetovnim prvakom težke kategorije združenja WBC. Ni veliko manjkalo, pa bi Francis Ngannou poskrbel za prvovrstno senzacijo. Po vrhunski boksarski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem