Povezane novice

V Baški grapi domove preventivno zapustilo 13 ljudi. Alarm zaradi visokega morja.

RTV Slovenija 30.10.2023
Agencija za okolje je za torek izdala oranžno vremensko opozorilo zaradi nalivov in močnih sunkov vetra za SZ in JV Slovenijo. Posebej močni nalivi bodo do torka sredi dneva na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja. Na agenciji za… »

V Piranu zvečer sprožili alarm zaradi visokega plimovanja

Delo 30.10.2023
Obetajo se obilne padavine in močan veter, prebivalci naj bodo pozorni na (re)aktivacijo plazov. Agencija RS za okolje (Arso) za danes zvečer do torka sredi dneva na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja napoveduje večjo količino… »

V PIRANU ZNOVA ALARM: Morje je prestopilo bregove

Regional 30.10.2023
Koprski regijski center za obveščanje je zaradi visokega plimovanja morja v Piranu malo pred 21. uro sprožil sireno javnega alarmiranja z opozorilom na nevarnost, so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje. Do enakega pojava je sicer prišlo… »

Vreme: Ponoči oblačno s padavinami in nevihtami

Dnevnik 30.10.2023
Ponoči se bo dež na zahodu okrepil in razširil nad vso državo. Ponekod bo tudi zagrmelo. Pihal bo južni do jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju okoli 19 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »

Alarmantna napoved za Slovenijo: "Lahko se zgodi katastrofa"

SiolNET 30.10.2023
Pri meteorološkem portalu Neurje.si so na družbenem omrežju Facebook izrazili zaskrbljenost zaradi "alarmantne napoved za Posočje, kar zadeva padavine". Kot so zapisali, bo skupna količina padavin v Posočju, posebej so izpostavili Bovec, krepko… »

Arso za torek za severozahodno in jugovzhodno Slovenijo izdal oranžno opozorilo

Gorenjski glas 30.10.2023
Ljubljana – Agencija RS za okolje (Arso) za danes zvečer do torka sredi dneva na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja napoveduje večjo količino padavin. Krajevni nalivi in močni sunki vetra se bodo pojavljali tudi drugod po… »

RUMENO OPOZORILO: Padlo bo več kot 100 litrov dežja na kvadratni meter

Regional 30.10.2023
Agencija RS za okolje (Arso) za danes zvečer do torka sredi dneva na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja napoveduje večjo količino padavin. Krajevni nalivi in močni sunki vetra se bodo pojavljali tudi drugod po Sloveniji, zato je… »

Vreme se ne umirja, prihajajo novi nalivi

Zurnal24 30.10.2023
Danes se bodo najvišje dnevne temperature povzpele tudi do 23 stopinj Celzija. "Danes bo v vzhodnih krajih večinoma sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše v severozahodni Sloveniji," opisujejo… »

Napovedani krajevni nalivi in močni sunki vetra, reke bodo spet prestopile bregove

Necenzurirano 30.10.2023
Od ponedeljka zvečer do torka sredi dneva bo na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja lahko ponekod padlo več kot 100 litrov dežja na kvadratni meter. Krajevni nalivi in močni sunki vetra se bodo pojavljali tudi drugod po Sloveniji… »

Arso za torek za severozahodno in jugovzhodno Slovenijo izdal oranžno opozorilo

Dnevnik 30.10.2023
Agencija RS za okolje (Arso) za danes zvečer do torka sredi dneva na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja napoveduje večjo količino padavin. Krajevni nalivi in močni sunki vetra se bodo pojavljali tudi drugod po Sloveniji, zato je… »

Vreme: Sončno z možnimi krajevnimi padavinami

Dnevnik 30.10.2023
Danes bo deževalo predvsem na zahodu in jugu. V torek bo oblačno s padavinami in nevihtami, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Danes bo v vzhodnih krajih večinoma sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi… »

Danes bo deževno, za jutri napovedane nevihte

Nova 24TV 30.10.2023
Foto: Pixabay Danes bo deževalo predvsem na zahodu in jugu. Jutri, 31. oktobra, bo oblačno s padavinami in nevihtami. Podatki Agencije RS za okolje (Arso) kažejo, da je ob 6. uri v Črnomlju in Kočevju močno deževalo, v Novem mestu je bilo pretežno… »

OHLADILO SE BO: Na zahodu dež, če bi radi sonce, morate v ta del Slovenije

Regional 30.10.2023
Danes bo v slovenskem Primorju spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe, lahko tudi zagrmi. Najvišja dnevna temperature bo okoli 23 °C. Zjutraj in dopoldne bo pihal povečini šibak jugo, ki se bo popoldne krepil. Morje bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem