Povezane novice

Branko Grims je lastnik vile. Ne bi je smel oddajati, a je našel luknjo.

Necenzurirano 30.10.2023
Kako je poslanec SDS v zakonu našel luknjo, ki mu omogoča, da še vedno sedi v državnem zboru, medtem ko služi z oddajanjem vile na Bledu turistom? Najel za 320.000 evrov posojil Je vilo dal v najem soprogi, ta pa jo oddaja turistom? Viri: Grims v… »

Grimsova vila na Bledu

Mladina 30.10.2023
Je poslanec SDS Branko Grims izkoristil luknjo v zakonu in našel način za služenje prihodkov z oddajanjem vile na Bledu? Poslanec SDS Branko Grims zavrača poročanje portala Necenzurirano, da je izkoristil luknjo v zakonu in našel način za služenje… »

'Grimsova vila' za 600 evrov na noč

24ur 30.10.2023
SDS-ov Branko Grims je poslanec državnega zbora skoraj 20 let. Medtem ko že leta dobiva davkoplačevalsko plačo več 1000 evrov mesečno, mu zakonodaja kot poslancu, ki mora poleg zakonov spoštovati tudi etični kodeks, prepoveduje postransko… »

Grims se je odzval na prispevek, objavljen na Necenzurirano, ki je poln izmišljotin o njegovi vili

Nova 24TV 30.10.2023
Grimsova vlia (foto: booking) Primož Cirman in Tomaž Modic iz Necenzurirano sta danes spisala zgodbico o vili poslanca SDS Branka Grimsa. Novico je poobjavil Svet 24 z naslovom: “Vila na Bledu in luknja v zakonu – Branko Grims mastno služi na… »

Grims zanika očitke: Oddaja vile na Bledu je zakonita, davki plačani

RTV Slovenija 30.10.2023
Poslanec SDS-a Branko Grims zavrača očitek, da je izkoristil luknjo v zakonu in našel način za služenje prihodkov z oddajanjem vile na Bledu. To namreč kot samostojna podjetnica oddaja njegova žena. Lastništvo je prijavljeno, poslovanje so kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem