Povezane novice

MORJE POPLAVILO IZOLO IN PIRAN: Gladina bo ponovno povišana ob teh urah! (FOTO)

Regional 31.10.2023
Vremenska fronta z neurjem, ki je zgodaj zjutraj prešla zahodni del Slovenije, je prizadela območja regijskih centrov za obveščanje Nova Gorica, Koper in Postojna. Gasilci so izvajali protipoplavne ukrepe, črpali meteorno vodo iz objektov in… »

Reke po državi že ves dan naraščajo, poplavljata Kolpa in Drava

RTV Slovenija 31.10.2023
Reke po državi že ves dan naraščajo, poplavljata Kolpa in Drava, razlivajo se tudi Ljubljanica, pritoki Krke in Sava Bohinjka. Zaradi krajevnih nalivov in močnih sunkov vetra za severozahodni in jugovzhodni del države še velja oranžno opozorilo… »

Zaradi obilnih padavin narasla reka Kolpa

SiolNET 31.10.2023
Kolpa je danes zjutraj v zgornjem toku močno narasla, kar je posledica izrazitih padavin iz Kvarnerja proti vzhodni Sloveniji. Pretok se v zgornjem toku trenutno že umirja, tudi v srednjem toku se postopno naraščanje upočasnjuje, vendar na tem… »

Oranžno vremensko opozorilo: Poplavljata Drava in Kolpa, težave tudi v kočevski občini

Dnevnik 31.10.2023
Agencija RS za okolje (Arso) je za danes zaradi napovedane večje količine padavin za severozahodno in jugovzhodno Slovenijo izdala oranžno vremensko opozorilo. Obilne padavine napovedujejo na širšem območju Julijskih Alp in njihovega predgorja. Reki… »

V Bači čez noč sanirali odsek državne ceste

Delo 31.10.2023
30-metrski odsek državne ceste med Hudajužno in Podbrdom je Bača s svojim rekordnim pretokom odnesla v petek. Vremenska fronta z neurjem, ki je zgodaj zjutraj prešla zahodni del Slovenije, je prizadela območja regijskih centrov za obveščanje Nova… »

Video in foto: Kolpa prestopila bregove, ceste neprevozne, nekatere manjše vasi odrezane od sveta

Necenzurirano 31.10.2023
Vreme še naprej povzroča težave po državi. Kolpa v zgornjem toku poplavlja, vendar je v Petrini že dosegla največji pretok in pričela upadati. Poplavljena so tudi območja pogostih poplav v srednjem toku. Visokovodni val se bo popoldan pomikal… »

Baška grapa spet povezana z dolino, plaz vdrl v hišo, reke naraščajo

SiolNET 31.10.2023
V ponedeljek zvečer se je znova sprožil zemeljski plaz nad stanovanjsko hišo v vasi Kuk in vdrl vanjo. Prebivalca sta hišo zapustila. Medtem reke v večjem delu države naraščajo. Najmočneje narašča reka Kolpa. Vodnatost rek je velika, le v… »

Spet poplavlja, reke bodo še naraščale

Zurnal24 31.10.2023
Na Obali sprožili sireno, po napovedih hidrologov bodo reke danes do večera v večjem delu države še naraščale. M. G. Vremenska fronta z neurjem, ki je zgodaj zjutraj prešla zahodni del Slovenije, je prizadela območja regijskih centrov za… »

Praznični torek v znamenju obilnega dežja, reke se že razlivajo

Necenzurirano 31.10.2023
V zgodnjih jutranjih urah se je pas intenzivnejših padavin vzpostavil v jugovzhodni Sloveniji. Tam bo še lahko vztrajal in se obnavljal v prihodnjih nekaj urah. Nove padavine so zajele tudi skrajni zahod Slovenije. Meteorolog Arsa Blaž Šter je zjutraj… »

Novice dneva »

Mohorič v boju za bron, van der Poel do naslova

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Tragedija na Pokljuki: iskal gobe, našli so ga mrtvega

Zurnal24 pred eno uroše 2 povezani

Garnbret na zadnji tekmi ob skupno zmago

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem