Povezane novice

San Antonio z dragocenim velikanom do zmage v izdihljajih tekme #video

SiolNET 31.10.2023
Ekipa San Antonio Spurs je v ligi NBA v Phoenixu s 115:114 premagala Suns. Kar 224 centimetrov visoki 19-letni Francoz Victor Wembanyama, prvi izbor letošnjega nabora novincev lige, je zbral 18 točk, osem skokov in štiri blokade, svojo ekipo pa v… »

Nov soigralec navdušil z izjavo o Luki, ta razkril, kako se je šalil s sodniki

Zurnal24 31.10.2023
Dončić je z novim trojnim dvojčkom popeljal Dallas do tretje zmage. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je z Dallas Mavericks veselil še tretje zaporedne zmage v novi sezoni severnoameriške lige NBA. Moštvo iz Teksasa je ugnalo Memphis… »

Odmevna selitev v ligi NBA, Harden prihaja k velikima zvezdnikoma

SiolNET 31.10.2023
Nezadovoljstvo Jamesa Hardna pri Philadelphii 76ers je obrodilo sadove. Bradati zvezdnik lige NBA je dosegel svoje. Seli se na drugo stran ZDA, v mesto angelov, kjer bo nosil dres LA Clippers. Kluba iz Los Angelesa in Philadelphie sta tako sklenila… »

Harden bo v Los Angelesu združil moči z Leonardom in Georgeem

RTV Slovenija 31.10.2023
Ameriški košarkarski zvezdnik James Harden se po pisanju ESPN-jevih dobro obveščenih virov seli k Los Angeles Clippersom. Tam bo 34-letni organizator igre združil moči z zvezdnikoma Kawhijem Leonardom in Paulom Georgeem. Prvi je o novi zvezdniški… »

Luka Dončić plesal in se norčeval iz obrambnih mojstrov

Zurnal24 31.10.2023
Slovenski zvezdnik je na tekmi med Grizzlies in Mavericks pokazal nekaj izjemnih potez. Dallas Mavericks so na tretji tekmi rednega dela lige NBA prišli do svoje tretje zmage. V gosteh so na krilih izvrstne predstave Luke Dončića premagali Memphis… »

Harden izsilil še eno menjavo, Dončić pred veliko prepreko

Zurnal24 31.10.2023
Prvi je o novi zvezdniški menjavi v severnoameriški ligi NBA poročal novinar ESPN Adrian Wojnarowski. Ameriški košarkarski zvezdnik James Harden se po pisanju dobro obveščenih virov pri medijski hiši ESPN seli k Los Angeles Clippers. Tam bo… »

Harden bo Philadelphio zamenjal za Los Angeles

Delo 31.10.2023
Nekdanji MVP lige NBA James Harden je dosegel svoje in izsilil menjavo, Philadelphia ga je poslala v Los Angeles k ekipi Clippers. Saga Jamesa Hardna se je vlekla od začetka poletja, zdaj pa je dobila epilog. Pri Philadelphii so prižgali zeleno luč za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem