Povezane novice

Von der Leyen: Srbija med naprednejšimi, Črna gora bi lahko v EU vstopila pred 2030

RTV Slovenija 31.10.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je v Podgorici pohvalila napredek Črne gore pri približevanju EU-ju, saj bi se Črna gora lahko pridružila EU-ju pred letom 2030. V Beogradu pa se je srečala s srbskim predsednikom Aleksandrom… »

Von der Leyen v Beogradu pozvala k uskladitvi srbske zunanje politike z EU

Dnevnik 31.10.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Beogradu po srečanju s srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem sporočila, da je Srbija ena od najnaprednejših držav na poti v EU, a da mora z unijo uskladiti zunanjo politiko. Vučić je… »

Srbijo si želijo v EU, vendar z usklajeno zunanjo politiko

Delo 31.10.2023
Ovira za približevanje Srbije EU je zlasti zunanja politika, pri tem pa najbolj odnosi s Kosovom in Rusijo. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Beogradu po srečanju s srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem sporočila, da je… »

Črna gora bo lahko šla v EU še pred letom 2030

Delo 31.10.2023
Ob obisku Črne gore je predsednica Evropske komisije Ursula von Der Leyen poudarila, da je Črna gora že dolgo država, ki je najbolj napredovala na poti k EU. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Podgorici, ki jo je obiskala v… »

Von der Leyen: Črna gora lahko vstopi v EU še pred letom 2030

Dnevnik 31.10.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes v Podgorici, ki jo je obiskala v okviru svoje štiridnevne turneje po Zahodnem Balkanu, pohvalila napredek Črne gore pri približevanju EU. Opozorila je, da je za pristopanje ključno izvajanje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem