Povezane novice

Grožnja Izraelu: Tisti dan se bo ponavljal znova in znova

SiolNET 01.11.2023
Visoki predstavnik Hamasa Ghazi Hamad je v intervjuju za informativni program libanonske televizijske postaje LBCI napovedal, da bo palestinska skrajna organizacija Hamas napade na Izrael, kot je bil tisti 7. oktobra, izvajala znova in znova, dokler… »

ZN: Izraelsko bombardiranje begunskega taborišča Džabalija bi lahko bilo vojni zločin

RTV Slovenija 01.11.2023
V Egipt je do zdaj prispelo 400 tujcev in ranjencev iz Gaze, potem ko so v dogovoru z Izraelom in Hamasom ob posredovanju Katarja in ZDA odprli mejni prehod Rafa. Izrael je medtem znova bombardiral begunsko taborišče Džabalija. Palestinske oblasti so… »

#video ZN Martin Griffiths o Gazi: »Se zdi, da svet ne more ali noče ukrepati«

Dnevnik 01.11.2023
Smrtonosni izraelski zračni napadi na begunsko taborišče Džabalija na severu Gaze, v katetrem je bilo ubitih več deset ljudi, bi "lahko štel za vojni zločin", so sporočili iz Urada ZN za človekove pravice. Izraelska vojska je omenjeno taborišče… »

ZN / »Izraelski napadi na begunsko taborišče v Gazi bi lahko bili vojni zločin«

Mladina 01.11.2023
Smrtonosni izraelski zračni napadi na begunsko taborišče Džabalija na severu Gaze bi "lahko šteli za vojni zločin", so sporočili iz Urada Združenih narodov (ZN) za človekove pravice. Smrtonosni izraelski zračni napadi na begunsko taborišče… »

Izraelska vojska ponovno napadla begunsko taborišče in pobila 50 ljudi

Delo 01.11.2023
V Egipt naj bi iz Gaze spustili le hudo ranjene in tujce, Izraelska vojska medtem pobija Palestince tudi po begunskih taboriščih. Izraelska vojska je danes ponovno napadla begunsko taborišče Džabalija na severu Gaze, pri tem je ubitila več deset… »

#foto #video Prva reševalna vozila z ranjenimi iz Gaze prispela v Egipt

Dnevnik 01.11.2023
Prva reševalna vozila z ranjenimi civilisti iz Gaze so danes prek mejnega prehoda Rafa prispela v Egipt, poročata francoska tiskovna agencija AFP in britanski BBC. Preko mejnega prehoda naj bi danes iz Gaze dovolili odhod približno 90 ranjencem ter do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem