Povezane novice

WHO poziva k varnostnim zagotovilom za dostavo pomoči v Gazi

SiolNET 02.11.2023
Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je danes pozvala k varnostnim zagotovilom za dostavo humanitarne pomoči, še posebej medicinske pomoči bolnišnicam na območju Gaze. Opozorila je, da prevoz pomoči ovirata sprti strani, od katerih je skoraj… »

#video Netanjahu: Kopenski spopadi na vrhuncu, izraelske sile obkolile mesto Gaza

Dnevnik 02.11.2023
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes dejal, da so boji v kopenski operaciji na območju Gaze "na vrhuncu". Dejal je, da je izraelska vojska "dosegla impresivne uspehe" in da napreduje ter da je prešla obrobje mesta Gaza, poroča britanski BBC… »

Izraelska vojska sporočila, da je obkolila mesto Gaza

RTV Slovenija 02.11.2023
Po navedbah izraelske vojske so končali obkolitev mesta Gaza, kjer se je po besedah izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja ta spoprijela s silovitim odporom pripadnikov palestinskega gibanja Hamas, ki za napade uporablja predore. Tiskovni… »

Netanjahu: Kopenski spopadi v Gazi so na vrhuncu

Delo 02.11.2023
Unicef je v izjavi prizore iz begunskega taborišča Džabalija označil za grozljive ter pozval k takojšnji humanitarni prekinitvi ognja. Spremljamo dogajanje v Izraelu in Palestini: Poudarki dneva: • Izrael je izvedel nov napad na Hezbolah v Libanonu… »

Število mrtvih v Gazi preseglo 9000, zaprla se je tudi edina bolnišnica za zdravljenje raka

Dnevnik 02.11.2023
Število smrtnih žrtev izraelskega obleganja območja Gaze je preseglo 9000, je danes sporočilo tamkajšnje ministrstvo za zdravje in dodalo, da je med mrtvimi več kot 3700 otrok. Ob tem je sporočilo tudi, da 16 od 35 bolnišnic v enklavi zaradi… »

Medijske manipulacije ob poročanju o dogajanju v Izraelu se nadaljujejo, v španoviji s Hamasom tudi STA!

Nova 24TV 02.11.2023
Foto: epa “Izrael še tretjič napadel begunsko taborišče Džabalija v Gazi“, “Izrael napadel bolnišnico” – takšne in podobne naslove lahko beremo na slovenskih osrednjih spletnih medijih in tudi v časopisih. Nepoučen bralec – in žal je… »

Prve evakuacije med obkoljevanjem Gaze

Dnevnik 02.11.2023
Egipt je končno dovolil več sto ljudem s tujim državljanstvom zapustiti Gazo, prav tako okoli 80 ranjenim in bolnim. Še naprej strmo narašča število ubitih otrok – teh je že 3648. V zadnjih dveh dneh pa je v bojih s Hamasom padlo 15 izraelskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem