Povezane novice

SREDI LJUBLJANE SPOLNO NAPADLI ŽENSKO? Policisti odvzeli prostost dvema državljanoma Maroka

Regional 02.11.2023
V sredo zjutraj naj bi Maročana na zelenici v bližini Tabora sredi Ljubljane skušala posiliti žensko. Podrobnosti policija ne pojasnjuje. Kot je znano, so nedavno štirje migranti v podhodu na Vilharjevi cesti blizu železniške postale v Ljubljani… »

Policisti zaradi suma kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost prijeli maroška državljana

RTV Slovenija 02.11.2023
Ljubljanski policisti so v sredo zjutraj odvzeli prostost dvema državljanoma Maroka, ki sta osumljena kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Po navedbah policije sta osumljena, da sta na tleh zadrževala žensko, nato pa zbežala. V sredo… »

Odvzeli prostost Maročanoma zaradi suma poskusa posilstva

Delo 02.11.2023
Po navedbah policije se je dejanje zgodilo na Taboru v Ljubljani. Ljubljanski policisti so v sredo zjutraj zaradi suma kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost odvzeli prostost dvema državljanoma Maroka. Po navedbah policije se je dejanje zgodilo na… »

Migranti po mesecu dni spet spolno napadli dekle

Zurnal24 02.11.2023
Policisti so tokrat nedaleč od ljubljanske železniške postaje prijeli dva osumljenca iz Maroka. Četverica moških je v noči na nedeljo, 8. oktobra, na območju ljubljanske železniške postaje spolno napadla dekle. Po neuradnih podatkih, ki jih torej… »

Spolni napad v okolici ljubljanskega Tabora

Dnevnik 02.11.2023
Včeraj zjutraj je na območju ljubljanskega Tabora prišlo do spolnega napada na žensko. Policija je osumljena maroška državljana že prijela. Policija nam je potrdila, da so bili včeraj okoli 7. ure zjutraj obveščeni o sumu spolnega napada zoper… »

Policija aretirala dva Maročana, osumljena spolnega napada na žensko v Ljubljani

SiolNET 02.11.2023
"Na območju Tabora v Ljubljani je neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, osumljenec pa je nato v družbi s še eno osebo zbežal s kraja," pravi policija. Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26-letnega državljana… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem