Povezane novice

NSi: Nakup 13.000 prenosnikov negospodaren. Ministrstvo: Kupljeni računalniki dovolj dobri.

RTV Slovenija 02.11.2023
NSi meni, da je ministrstvo z nakupom 13.000 prenosnih računalnikov za 6,5 milijona evrov negospodarno trošilo javna sredstva. Ministrstvo pa pojasnjuje, da so primerljivi z računalniki, ki jih kupujejo javnim uslužbencem. Ministrstvo za digitalno… »

Ministrstvo: Kupljeni računalniki dovolj dobri

Dnevnik 02.11.2023
Na ministrstvu za digitalno preobrazbo so se odzvali na zahtevo poslanske skupine NSi, naj zaradi suma negospodarne porabe o nakupu 13.000 prenosnih računalnikov za slabih 6,5 milijona evrov razpravlja komisija DZ za nadzor javnih financ. Kot so… »

Ali je nakup slabše zmogljivih prenosnikov v znesku več kot 6 milijonov evrov racionalen?

Gorenjski utrip 02.11.2023
Slika: Pixabay.com Ministrstvo za digitalno preobrazbo, ki ga vodi dr. Emilija Stojmenova Duh, je izvedlo nakup 13 tisoč slabše zmogljivih računalnikov za več kot 6 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja. Nakup je sprožil vprašanja o smotrnosti… »

Ministrica vrača žogico: Nad NSi bo prišla s svojimi podatki

Zurnal24 02.11.2023
Na zahtevo poslancev NSi, ki zaradi nakupa računalnikov na ministrstvu za digitalno preobrazbo hočejo sklic nujne seje komisije DZ za nadzor javnih financ, se je odzvala ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh. "Veselim se razprave,"… »

"Porabi se 6,5 milijona evrov in potem se išče srečnega dobitnika"

Zurnal24 02.11.2023
Poslanska skupina NSi zahteva sklic nujne seje komisije DZ za nadzor javnih financ glede nakupa računalnikov na ministrstvu za digitalno preobrazbo, na kateri bi se seznanili z nakupom 13.000 prenosnih računalnikov, ki ga je v vrednosti nekaj manj kot… »

O 6,5 milijona evrov vrednem nakupu računalnikov bodo razpravljali tudi v DZ

Delo 02.11.2023
Nihče ne ve, komu bodo računalnike na ministrstvu za digitalno preobrazbo namenili ter ali so sploh ustrezni. Poslanci NSi zahtevajo sklic seje komisije DZ za nadzor javnih financ, na kateri bi se seznanili z nakupom 13.000 prenosnih računalnikov, ki… »

13 tisoč računalnikov Stojmenove Duh: poslanci za preiskavo #video

SiolNET 02.11.2023
Poslanci NSi zahtevajo sklic seje komisije DZ za nadzor javnih financ, na kateri bi se seznanili z nakupom 13 tisoč prenosnih računalnikov, ki ga je v vrednosti nekaj manj kot 6,5 milijona evrov opravilo ministrstvo za digitalno preobrazbo. Gre za sum… »

Ali je nakup slabše zmogljivih prenosnikov v znesku več kot 6 milijonov evrov racionalen?

Savinjsko Šalaške 02.11.2023
Ministrstvo za digitalno preobrazbo, ki ga vodi dr. Emilija Stojmenova Duh, je izvedlo nakup 13 tisoč slabše zmogljivih računalnikov za več kot 6 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja.Nakup je sprožil vprašanja o smotrnosti in pravilnosti tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem