Povezane novice

Veselinovič proti Janši: Janša kriv obrekovanja, obsojen na denarno kazen

Dnevnik 03.11.2023
Na celjskem sodišču so v petek razglasili sodbo Ivanu Janezu Janši. Spoznan je bil za krivega obrekovanja, ker je nekdanjega direktorja STA Bojana Veselinoviča v enem od svojih tvitov označil za “sodelavca pri umoru” Boruta Meška. Slednjega je… »

Janša izgubil na sodišču, plačati bo moral 8000 evrov

Necenzurirano 03.11.2023
Nekdanji direktor STA Bojan Veselinovič je predsednika SDS Janeza Janšo tožil, ker je slednji na takrat še družbenem omrežju Twitter zapisal, da je nekdanji direktor STA "sodelavec pri umoru novinarja". Sodba še ni pravnomočna, Janšev zagovornik… »

Janša po kazni zaradi obrekovanja Veselinoviča: Neodvisno sodstvo se pripravlja na predčasne volitve

RTV Slovenija 03.11.2023
Predsedniku SDS-a Janezu Janši je zaradi obrekovanja nekdanjega direktorja STA-ja Bojana Veselinoviča celjski sodni senat izrekel 8000 evrov denarne kazni. Sodba še ni pravnomočna. Janšev zagovornik Franci Matoz je že napovedal pritožbo. Sodba se… »

Vnaprej spisana sodba: Celjsko okrožno sodišče Janši izreklo kazen

Nova 24TV 03.11.2023
Foto: X “Celjsko okrožno sodišče je prvaku SDS in nekdanjemu predsedniku vlade Janezu Janši zaradi očitkov iz zasebne tožbe Bojana Veselinoviča, nekdanjega direktorja STA, ki ga je Janša obtožil “sodelovanja pri umoru novinarja Boruta… »

JANŠA OBSOJEN: Takšno kazen mu je prisodilo sodišče

Regional 03.11.2023
Sodni senat celjskega sodišča pod vodstvom Leonide Jager je prvaka SDS Janeza Janšo danes obsodil za kaznivo dejanje obrekovanja, ki mu ga je v zasebni tožbi zaradi zapisa v tvitu maja 2021 očital nekdanji direktor STA Bojan Veselinovič. Sodišče… »

Sodišče: Janša je kriv #video

SiolNET 03.11.2023
Sodišče v Celju je razsodilo, da je obtoženi Janez Janša kriv, ker je o nekdanjem direktorju Slovenske tiskovne agencije Bojanu Veselinoviču trdil nekaj, za kar je vedel, da je neresnično. Veselinoviča je takratni premier v tvitu maja 2021 označil… »

Janša obsojen zaradi žaljivega tvita

Mladina 03.11.2023
Zaradi očitkov obrekovanja bivšega direktorja STA Bojana Veselinoviča mu je sodišče izreklo denarno kazen v višini 8 tisoč evrov. Na celjskem okrožnem sodišču se je končalo sojenje predsedniku SDS in bivšemu premierju Janezu Janši v primeru… »

Janšo spoznali za krivega, Matoz napovedal pritožbo

Delo 03.11.2023
Zaradi spornega tvita, zaradi katerega ga je tožil nekdanji direktor STA Bojan Veselinovič, bo plačal 8000 evrov kazni. Na celjskem okrožnem sodišču so opoldne razglasili sodbo Janezu Janši. Bojan Veselinovič ga zasebno toži zaradi tvita iz leta… »

Odločitev sodišča je padla: Janez Janša je kriv, takšna je kazen

Zurnal24 03.11.2023
Na celjskem okrožnem sodišču se je končalo še eno sojenje nekdanjemu predsedniku vlade Janezu Janši. Bivši direktor Slovenske tiskovne agencije Bojan Veselinovič je prvaka SDS in nekdanjega premiera Ivana Janeza Janšo zasebno tožil najprej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem