Povezane novice

Burno vremensko dogajanje na srečo ni prineslo hujših posledic

Dnevnik 03.11.2023
Burno vremensko dogajanje v zadnji noči kljub izdanemu rdečemu opozorilu zaradi napovedanih obilnih padavin z nalivi in močnih sunkov vetra za severozahod države ni pustilo hujših posledic. Razmere so se do jutra umirile, zato je Agencija RS za… »

NI ŠE KONEC Z OPOZORILI: Prihaja nova vremenska fronta!

Regional 03.11.2023
Agencija RS za okolje (Arso) je za nedeljo izdala oranžno opozorilo za jugozahod države zaradi napovedanega močnega vetra, zaradi obilnih padavin pa za severozahod države. Količina padavin bo blizu 100 milimetrov v dobrih 12 urah, a to zaradi… »

Hidrolog Polajnar: Voda bo ogrožala naselja. Smo zaskrbljeni.

SiolNET 03.11.2023
"Skrbi nas tudi nedeljsko vremensko dogajanje. Namočenost je bistveno večja, kot je bila, zato bodo reke porasle bistveno bolj, predvsem na območju Posočja, Gorenjske, osrednje Slovenije, tokrat pa tudi na območju jugovzhodne Slovenije. Zlasti na… »

Drava bo še poplavljala, glede na predhodno namočen teren situacija za nedeljo ni brezskrbna

Necenzurirano 03.11.2023
Ob izrednih meteoroloških in hidroloških razmerah v Sloveniji so pri Agenciji RS za okolje pripravili tiskovno konferenco. Vremensko dogajanje so natančneje opisali predstavnika Agencije RS za okolje Branko Gregorčič in Janez Polajnar, Srečko… »

Drava narašča, sirene za preventivno opozarjanje aktivirane

Spodnje Podravje 03.11.2023
Hladna fronta, ki je ponoči prešla preko Slovenije, je s seboj prinesla obilne padavine in močan veter. Razglašeno je rdeče vremensko opozorilo za severozahodni del države, medtem ko preostali deli beležijo oranžno opozorilo. Reke po Sloveniji so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem