Povezane novice

V izraelskem napadu na šolo pod upravo ZN-a v Gazi ubitih več otrok

RTV Slovenija 04.11.2023
V novem izraelskem napadu na begunsko taborišče Džabalija na severu Gaze je bilo v tamkajšnji šoli, ki jo upravlja Agencija ZN-a za palestinske begunce (UNRWA), ubitih 20 ljudi, med njimi več otrok, več deset ljudi je ranjenih. V šolo Al Fakura v… »

Protesti tako v Iranu kot v Berlinu, Londonu in Rimu

Delo 04.11.2023
V napadu na begunsko taborišče v Gazi žrtve tudi v šoli. Ubitih več kot 15 ljudi, več deset ranjenih. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 20.00 Slovenija v razpravi v ZN izrazila sožalje umrlim članom UNRWA Slovenija je med razpravo o delu… »

"Premirje bi Hamasu omogočilo ponoven napad" #vŽivo

SiolNET 04.11.2023
"Pred nekaj dnevi je eden izmed poveljnikov Hamasa dejal, da bodo zagotovo ponovili napad. Večkrat," je danes po srečanju z zunanjimi ministri več arabskih držav dejal ameriški državni sekretar Antony Blinken. Pomembnejši poudarki dneva: 19.15… »

"Celotna regija se utaplja v morju sovraštva, ki bo zaznamovalo prihodnje generacije"

Zurnal24 04.11.2023
Ameriški državni sekretar Antony Blinken se je danes v Jordaniji srečal z zunanjimi ministri več arabskih držav ter se zavzel za iskanje rešitev za zaščito civilistov v Gazi. Potrdil je podporo ZDA "humanitarnim premorom" v spopadih med Izraelom… »

Blinken zavrnil pozive k prekinitvi ognja: To bi pomenilo okrepitev Hamasa in ponovitev 7. oktobra

RTV Slovenija 04.11.2023
Ameriški državni sekretar Antony Blinken je po srečanju z arabskimi ministri v Amanu, ki zahtevajo premirje v Gazi, dejal, da bi prekinitev izraelske ofenzive v Gazi pomenila vnovično okrepitev Hamasa. Jordanski zunanji minister Ajman Safadi je v… »

#video Napad na begunsko taborišče v Gazi, Blinken potrdil podporo ZDA humanitarnim premorom v Gazi

Dnevnik 04.11.2023
V novem izraelskem napadu na begunsko taborišče Džabalija na severu območja Gaze je bilo v tamkajšnji šoli, ki jo upravlja agencija ZN za palestinske begunce (UNRWA), ubitih 15 ljudi, več deset je ranjenih, je po poročanju francoske tiskovne… »

Erdogan: "Netanjahu za nas ni več sogovornik v nobenem smislu"

RTV Slovenija 04.11.2023
Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je zaradi izraelskih napadov na oblegano območje Gaze prekinil stike z izraelskim premierjem Benjaminom Netanjahujem. Ob tem je poudaril, da Turčija ne prekinja diplomatskih stikov z Izraelom, ki so sicer… »

Hamasu ni mar za civiliste: Uporabili so celo reševalni konvoj

Nova 24TV 04.11.2023
Foto: X Združeni narodi so obsodili izraelski napad na reševalni konvoj, v katerem je bilo v petek v Gazi ubitih 15 ljudi. Generalni sekretar ZN Antonio Guterres je dejal, da je zgrožen zaradi napada in poudaril, da se mora konflikt končati. Resnica… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem