Povezane novice

Zelenski: Vojna v Ukrajini ni v slepi ulici

SiolNET 04.11.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je pred sredino objavo poročila o napredku Ukrajine v procesu pridruževanja EU danes v Kijevu pohvalila izvajanje reform v Ukrajini. "Dosegli ste odličen napredek," je dejala po srečanju z ukrajinskim… »

Zelenski: Vojna med Izraelom in Hamasom odvrača pozornost od vojne v Ukrajini

Dnevnik 04.11.2023
Zelenski je zavrnil navedbe vrhovnega poveljnika ukrajinske vojske Valerija Zalužnega o zastoju v vojni z Rusijo, ki da se zdaj premika v pozicijsko oziroma statično fazo, kar naj bi koristilo Moskvi, saj bi ji to omogočilo, da obnovi svojo vojaško… »

Zelenski se je ob obisku von der Leyen zavezal k reformam in zavrnil možnost pogajanj z Rusijo

RTV Slovenija 04.11.2023
Ob obisku predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen v Kijevu je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dejal, da je Ukrajina zavezana pospešitvi reform, med njimi tudi okrepitvi boja proti korupciji. Ob tem je zavrnil možnost pogajanj z Rusi… »

URSULA NA OBISKU V KIJEVU: Med temami pogovorov bo tudi nov paket sankcij EU proti Rusiji

Regional 04.11.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je danes prispela na obisk v Kijev, kjer se bo med drugim sešla z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Kot je dejala, bodo med glavnimi temami pogovorov širitev EU ter finančna in vojaška… »

Von der Leyen Ukrajincem: "Dosegli ste odličen napredek"

Zurnal24 04.11.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je pred sredino objavo poročila o napredku Ukrajine v procesu pridruževanja EU danes v Kijevu pohvalila izvajanje reform v Ukrajini. "Dosegli ste odličen napredek," je dejala na skupni novinarski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem