Povezane novice

Odpoklic hrvaških mandarin, argentinske soje in grških zamrznjenih jagod

Delo 04.11.2023
Najmanj bo vrnjenih mandarin, saj je od zadnjega dneva njihove prodaje minilo že pet dni. Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je zaradi prisotnosti pesticida klorpirifos odpoklicala mandarine iz Hrvaške, zaradi presežene vrednosti… »

Odpoklic mandarin, soje in jagod zaradi pesticidov

SiolNET 04.11.2023
Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je zaradi prisotnosti pesticida klorpirifos odpoklicala mandarine iz Hrvaške, zaradi presežene vrednosti pesticida klotianidin sojo iz Argentine, zaradi presežene vrednosti pesticida propamokarb… »

Kar dva odpoklica, tudi hrvaške mandarine

Zurnal24 04.11.2023
Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je v enem dnevu sporočila kar dva odpoklica živil. Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je preko sistema RASFF prejela obvestilo o odpoklicu mandarin, v katerih je bila… »

Odpoklic mandarin iz Hrvaške, soje iz Argentine in zamrznjenih jagod iz Grčije

RTV Slovenija 04.11.2023
Uprava za varno hrano je na spletni strani objavila obvestila o odpoklicu še treh živil: mandarin iz Hrvaške, soje iz Argentine in zamrznjenih jagod iz Grčije. V mandarinah je bila ugotovljena presežena vrednost pesticida klorpirifosa. To je isti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem