Povezane novice

Na območju Komarče umrla 22 – letna pohodnica

Gorenjski utrip 05.11.2023
Blejski policisti so bili v soboto okoli 14.42 obveščeni o gorski nesreči na območju Komarče v občini Bohinj. Po podatkih s katerimi razpolagamo, se je 22-letna pohodnica vračala po poti s Sedmerih jezer proti izhodišču v Ukancu. Med hojo je… »

Tragedija v hribih nad Dravogradom

Necenzurirano 05.11.2023
V soboto popoldan se je v gozdu nad Dravogradom pripetila usodna nezgoda. Nekaj po 15. uri je v bližini naselja Goriški Vrh oseba zdrsnila po strmem pobočju. Ob padcu po klancu, »približno 300 metrov v globino«, pišejo na spletni strani Uprave za… »

22-letnica se je vračala s Sedmerih jezer, na poti čez Komarčo ji je zdrsnilo

Necenzurirano 05.11.2023
Več podrobnosti o včerajšnjem usodnem zdrsu pohodnice na poti preko Komarče, ki se vije nad zahodnim delom Bohinjskega jezera. 22-letna pohodnica se je po 14. uri vračala s Sedmerih jezer proti Ukancu. Na strmi in zaradi deževja spolzki poti čez… »

Dravograd: Oseba zdrsnila 300 metrov v globino in umrla

Dnevnik 05.11.2023
Na Goriškem Vrhu v občini Dravograd je v soboto popoldne oseba zdrsnila po pobočju 300 metrov v globino. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dravograd so jo oživljali do prihoda reševalcev, vendar neuspešno, so sporočili iz Uprave RS za… »

Tragično: nova smrt v slovenskih gozdovih, usoden zdrs

Zurnal24 05.11.2023
Nova tragična zgodba iz slovenskih gozdov. Tokrat ni šlo za spravilo lesa, pač pa nesrečen zdrs. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje je zapisano, da je v soboto ob 15.18 na Goriškem Vrhu (občina Dravograd) oseba pri nešportnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem