Povezane novice

Moškega, ki je na letališču v Hamburgu zadrževal hčer, aretirali. Promet znova stekel.

RTV Slovenija 05.11.2023
Policija na letališču v Hamburgu je po 18 urah aretirala moškega, ki je v avtomobilu, parkiranem na letališki stezi, zadrževal svojo štiriletno hčer. Moški se je brez upiranja predal. Promet na letališču je zatem znova stekel. Po dolgotrajnih… »

Drama na hamburškem letališču končana

Necenzurirano 05.11.2023
Po več kot 18 urah napetih pogajanj se je moški naposled le predal policiji. Deklica je nepoškodovana. V dopoldanskem članku smo pisali o tem, da je 35-letnik v soboto zvečer na hamburškem letališču za talko vzel svojo 4-letno hčerko. Več o tem… »

V Hamburgu po 18 urah končana kriza s talci

Zurnal24 05.11.2023
Po več kot 18 urah se je danes v Hamburgu končala kriza na tamkajšnjem letališču, kjer je oborožen moški v avtomobilu zadrževal svojo štiriletno hčerko. Po dolgotrajnih pogajanjih sta oba zapustila vozilo, moški se je brez upiranja predal… »

Kriza z ugrabljeno talko na letališču končana

Delo 05.11.2023
Oče, ki je oborožen v avtomobilu zadrževal hčerko, se je predal policiji. Po več kot 18 urah se je danes v Hamburgu končala kriza na tamkajšnjem letališču, kjer je oborožen moški v avtomobilu zadrževal svojo štiriletno hčerko. Po… »

Hamburg: Po več kot 18 urah osumljenca aretirali, hčerka nepoškodovana

Dnevnik 05.11.2023
Po več kot 18 urah se je danes v Hamburgu končala kriza na tamkajšnjem letališču, kjer je oborožen moški v avtomobilu zadrževal svojo štiriletno hčerko. Po dolgotrajnih pogajanjih sta oba zapustila vozilo, moški se je brez upiranja predal… »

Ugrabitelj iz Turčije se je predal: konec drame v Nemčiji

SiolNET 05.11.2023
Kar 18 ur je 35-letni državljan Turčije s pištolo na letališču v Hamburgu zadrževal svojo štiriletno hči in zahteval letalski prevoz v domovino. Kot poročajo nemški mediji, je v ozadju spor glede skrbništva, žena osumljenca je namreč… »

S štiriletno deklico v avtu streljal, letališče blokirano

Zurnal24 05.11.2023
Letališče v nemškem Hamburgu je od sobote blokirano zaradi krize s talci. Oče, ki je oborožen, naj bi v avtomobilu zadrževal hčerko, v ozadju pa naj bi bil spor glede skrbništva, žena osumljenca je namreč prijavila ugrabitev otroka. Vsi leti so… »

Letališče v Hamburgu blokirano: Oborožen moški zadržuje hčer

Nova 24TV 05.11.2023
Foto: epa Letališče v nemškem Hamburgu je od sobote blokirano. Oče, državljan Turčije, oborožen v avtomobilu zadržuje hčerko, v ozadju pa naj bi bil spor glede skrbništva, žena osumljenca je namreč prijavila ugrabitev otroka. Vsi leti so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem