Povezane novice

SUM, DA JE ŠLO ZA PLAČEVANJE FIKTIVNIH STORITEV: Gradbena podjetja v zameno za koncesije za čiščenje vodotokov nakazovala…

Regional 06.11.2023
Ugotovitve preiskovalne komisije DZ o sumih nezakonitega financiranja političnih strank nakazujejo, da so posamezna gradbena podjetja v zameno za koncesije za čiščenje vodotokov nakazovala denar medijem blizu SDS, je potrdila predsednica komisije… »

Gradbena podjetja naj bi v zameno za koncesije za čiščenje vodotokov nakazovala denar medijem blizu SDS

Mladina 06.11.2023
Člani preiskovalne komisije državnega zbora o sumih nezakonitega financiranja političnih strank so danes obravnavali vmesno poročilo o delu komisije. Ugotovitve preiskovalne komisije državnega zbora o sumih nezakonitega financiranja političnih… »

Vsaj štiri podjetja naj bi v zameno za koncesije plačevala medijem blizu SDS

SiolNET 06.11.2023
Ugotovitve preiskovalne komisije DZ o sumih nezakonitega financiranja političnih strank nakazujejo, da so posamezna gradbena podjetja v zameno za koncesije za čiščenje vodotokov nakazovala denar medijem blizu SDS, je potrdila za zdaj še predsednica… »

V zameno za koncesije za čiščenje vodotokov naj bi gradbeniki nakazovali denar medijem blizu SDS-a

RTV Slovenija 06.11.2023
Ugotovitve preiskovalne komisije DZ-ja o sumih nezakonitega financiranja političnih strank nakazujejo, da so posamezna gradbena podjetja v zameno za koncesije za čiščenje vodotokov nakazovala denar medijem blizu SDS-a. Več gospodarskih družb naj bi… »

Do državnih poslov prek zakupa oglasov v medijih SDS?

SiolNET 06.11.2023
Štiri podjetja, ki imajo državno koncesijo za urejanje vodotokov, naj bi v zameno za državne posle financirala medije, povezane s stranko SDS oziroma njenimi člani in simpatizerji, poroča danes Dnevnik. Delež več desetmilijonskega državnega posla… »

Tako so se Janševi vladi "zahvalili", ker so dobili posel

Zurnal24 06.11.2023
Podjetja, ki so v času Janševe vlade dobila koncesijo za urejanje vodotokov, so nato izdatno financirala medije, povezane z SDS. Nakazali so jim skoraj 400 tisoč evrov, obstaja sum, da gre za fiktivne pogodbe. Konec leta 2020 ministrstvo za okolje, ki… »

Bi koncesijo? Oglašuj v medijih SDS

Dnevnik 06.11.2023
Vsaj štiri podjetja, ki so v času vlade Janeza Janše dobila koncesijo za urejanje vodotokov, so v zameno za pridobitev koncesije prek lastniško povezanih družb financirala medije, povezane s člani ali simpatizerji stranke SDS. Dokument, ki smo ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem