Povezane novice

Valentin Hajdinjak je odstopil

Delo 06.11.2023
Na čelu upravljavca avtocest ga bo začasno nadomestil David Skornšek. Medtem ko še konec oktobra prvi nadzornik Darsa Andrej Šušteršič ni videl razlogov za razrešitev predsednika uprave upravljavca avtocest Valentina Hajdinjaka zaradi domnevnih… »

Valentin Hajdinjak odstopil z mesta predsednika uprave Darsa

RTV Slovenija 06.11.2023
Predsednik uprave Darsa Valentin Hajdinjak je nadzornemu odboru podal odstopno izjavo. Povod za to naj bi bil pritisk po medijskem razkritju domnevne korupcije in spornih javnih razpisov, ki naj bi potekali na Darsu. Nadzorni svet Darsa se je v ponedeljek… »

Bo odstopu Hajdinjaka sledil domino efekt?

Nova 24TV 06.11.2023
Valentin Hajdinjak je odstopil z mesta predsednika uprave Darsa. (Foto: STA) Valentin Hajdinjak je odstopil z mesta predsednika uprave Darsa. Z odstopom se je danes že seznanil nadzorni svet družbe in za pol leta na čelo družbe imenoval člana uprave… »

Hajdinjak odstopil, da »Dars ne bo več talec medijskih objav«

Dnevnik 06.11.2023
Valentin Hajdinjak je včeraj odstopil z mesta predsednika uprave Darsa, so sporočili iz družbe. Odstop je podal potem, ko se je na 4. izredni seji sestal nadzorni svet družbe DARS in obravnaval tematiko, objavljeno v rubriki Fokus na POP TV in oddaji… »

Hajdinjak odstopil z mesta predsednika uprave Darsa

SiolNET 06.11.2023
Valentin Hajdinjak je odstopil s čela Darsa, so po današnji izredni seji nadzornega sveta sporočili iz največje državne družbe. Predsednik uprave Darsa Valentin Hajdinjak je nadzornemu svetu podal odstop, s katerim se je nadzorni svet seznanil… »

Hajdinjak odstopil kot predsednik uprave Darsa

Mladina 06.11.2023
Za dobo največ pol leta ga bo nadomestil član uprave David Skornšek. Nadzorni svet družbe Dars se je danes sestal na izredni seji in obravnaval razkritja v rubriki Fokus na POP TV in v oddaji Tarča na TV Slovenija. V zvezi s tem je sprejel sklep o… »

Hajdinjak odstopil s položaja predsednika uprave Darsa

Necenzurirano 06.11.2023
Dva tedna po razkritijih o domnevnem pobiranju podkupnin za posle z Darsom in sumu kartelnega dogovarjanja pri poslu avtovleke.je odstopil prvi mož Darsa Valentin Hajdinjak. Po pisanju spletnega portala 24ur.com so Hajdinjaka k odstopu pozvali… »

Šok na Darsu: Valentin Hajdinjak je odstopil!

Zurnal24 06.11.2023
Po izbruhu afere je odstopil. Valentin Hajdinjak je odstopil z mesta predsednika uprave Darsa, poroča 24UR, k temu pa naj bi ga pozvali nadzorniki. Razlog naj bi bila razkritja o domnevnih poslih s podkupninami, v katere naj bi bil vpleten Rok Snežič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem