Povezane novice

Slovenke pripravile senzacijo, padle so lanske finalistke

SiolNET 07.11.2023
Slovenska teniška reprezentanca je nazaključnem turnirju Billie Jean King v Sevilli premagala Avstralijo, lansko finalistko, z izidom 2:1. V prvem dvoboju je Kaja Juvan po dveh nizih premagala Ajlo Tomljanović, nato je Tamara Zidanšek po dveh nizih… »

Slovenija v Sevilli nadigrala trofejno Avstralijo

Dnevnik 07.11.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je v svetovni skupini pokala Billie Jean King na krilih Kaje Juvan in Tamare Zidanšek v državnem dresu dosegla odmevno zmago, ki odpira vrata polfinala svetovnega ekipnega prvenstva. Uvodni dvoboj finala pokala… »

Najprej uživanje v zmagi, nato veliki petek

Delo 07.11.2023
Slovenske teniške igralke odlično odprle finalni turnir pokala Billie Jean King in v Sevilli ugnale Avstralijo z 2:1. V petek proti Kazahstanu. V nadaljevanju preberite: Slovenska ženska teniška reprezentanca je odmevnim skalpom dodala tudi veliko… »

Velik uspeh Slovenk, padle lanske finalistke

Zurnal24 07.11.2023
Slovenija na finalu BJK boljša od lanskih finalistk z 2:1. Slovenske teniške igralke so zmagovito začele finalni turnir pokala Billie Jean King v Sevilli. Z 2:1 so premagale lanske finalistke Avstralke in se bodo v petek s Kazahstanom borile za… »

Odlični Slovenki ekspresno spravili v žep Avstralijo

Delo 07.11.2023
Slovenija je z 2:1 dobila uvodni dvoboj na finalu pokala Billie Jean King v Sevilli proti Avstraliji. Slovenija je dobila uvodni dvoboj na finalu pokala Billie Jean King v Sevilli proti Avstraliji. Po prepričljivi zmagi Kaje Juvan proti Ajli Tomljanović… »

Slovenija nadigrala trofejno Avstralijo

Dnevnik 07.11.2023
Slovenske tenisačice so zmagovito začele finalni turnir pokala Billie Jean King v Sevilli. Z 2:1 so premagale lanske finalistke Avstralke in se bodo v petek s Kazahstanom borile za uvrstitev v polfinale. Suvereno sta svoji nalogi opravila Kaja Juvan in… »

Slovenke že po posamičnih dvobojih premagale Avstralke

RTV Slovenija 07.11.2023
Slovenke so odlično začele svetovno prvenstvo za tenisačice! Na osrednjem igrišču stadiona La Cartuja v Sevilli sta Kaja Juvan in Tamara Zidanšek poskrbeli za zmago nad Avstralkami, lanskimi finalistkami pokala Billie Jean King. Že po prvih dveh… »

Novo poglavje v veliki teniški zgodbi slovenskih deklet

Delo 07.11.2023
Danes naša ženska reprezentanca v Sevilli proti Avstraliji za uvod v finalni turnir pokala Billie Jean King. V nadaljevanju preberite: Slovenske teniške igralke so dočakale svoj dan D. Danes bodo prvič igrale na finalnem turnirju za pokal Billie Jean… »

#intervju Andrej Kraševec, selektor slovenske ženske teniške reprezentance: Do sebe zahteven, srčen, tekmovalen in predan

Dnevnik 07.11.2023
Z uvrstitvijo med najboljših dvanajst reprezentanc sveta v pokalu Billie Jean King je 44-letni Andrej Kraševec kot trener oziroma selektor slovenske teniške reprezentance dosegel svoj največji uspeh. Od prvega dne, ko je pred osmimi leti prevzel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem