Povezane novice

Hajdinjak: Tega se ne grem več #video

SiolNET 07.11.2023
Valentin Hajdinjak, ki je v ponedeljek odstopil z mesta predsednika uprave Darsa, je zagotovil, da je družbo vodil odgovorno in zakonito, menjavo vodstva pa ocenjuje kot nenavadno. Kot je dejal, so mu letos večkrat namignili, da bi bilo dobro, da bi se… »

Hajdinjak: Nisem sprejel nobene podkupnine. Krivdna razrešitev je bila golo izsiljevanje.

RTV Slovenija 07.11.2023
"Letos mi je bilo večkrat namignjeno, da bi bilo dobro, če bi se umaknil. Ker se nisem, je prišlo do tega," je povedal Valentin Hajdinjak, ki je očitke o korupciji označil za medijski konstrukt. Dars je vodil odgovorno in zakonito, je dodal… »

Kadrovanje v Darsu trese politiko

Delo 07.11.2023
Valentin Hajdinjak je v odzivu na svoj odstop z mesta predsednika uprave Darsa poudaril, da se teh iger ne gre. »Letos sem dobil več namigov, da bi bilo dobro, če bi se umaknil. Ker tega nisem storil, so očitno skovali medijski konstrukt proti meni,«… »

Novi šef Darsa bo na SDH pojasnil razčiščevanje poslov z avtovleko

Delo 07.11.2023
V Slovenskem državnem holdingu se bodo v petek ločeno sestali s predstavniki uprave in nadzornega sveta Darsa. V Slovenskem državnem holdingu (SDH) se bodo v petek ločeno sestali s predstavniki uprave in nadzornega sveta Darsa, kjer bodo podrobneje… »

Odgovorni na Darsu se bodo morali v petek zagovarjati SDH

Zurnal24 07.11.2023
Slovenski državni holding (SDH) do srede pričakuje poročilo nadzornega sveta in uprave Darsa o izvajanju vseh ukrepov v zvezi z domnevnimi nepravilnostmi. V petek se bo nato uprava SDH ločeno sestala s predstavniki obeh organov Darsa, so danes… »

PO RAZKRITJU O PODKUPNINAH: Valentin Hajdinjak odstopil s čela Darsa

Regional 07.11.2023
Valentin Hajdinjak je odstopil z mesta predsednika uprave Darsa. Z odstopom se je včeraj že seznanil nadzorni svet družbe in za pol leta na čelo družbe imenoval člana uprave, pristojnega za področje financ in računovodstva, Davida Skornška, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem