Povezane novice

Novi primeri na Hrvaškem, takšno je stanje hospitaliziranih

Zurnal24 07.11.2023
Na Hrvaškem raste število primerov ljudi, ki so po zaužitju pijač morali poiskati pomoč v bolnišnici. V bolnišnico Reka so sprejeli eno osebo zaradi suma na kemijsko poškodbo požiralnika, so potrdili v tamkajšnji bolnišnici. Pijača naj bi… »

GROZA PRI SOSEDIH: Še ena žrtev zastrupitve po pitju brezalkoholne pijače

Regional 07.11.2023
Potem ko so se v ponedeljek na Hrvaškem pojavila opozorila pred zastrupitvami zaradi uživanja sokov in mineralne vode svetovno znanega proizvajalca pijač, so iz bolnišnice na Reki danes sporočili, da so sprejeli bolnika zaradi suma opeklin… »

Panika na Hrvaškem, po pijači v lokalu ima opečen požiralnik

Zurnal24 07.11.2023
Na družbenih omrežjih se širijo sporočila, da sokovi in vode določenega proizvajalca povzročajo opekline požiralnika in želodca. V reški bolnišnici potrdili en primer zastrupitve. Hrvaški mediji niso navajali imena proizvajalca, saj ni… »

Po zaužitju avstrijske brezalkoholne pijače ena oseba hospitalizirana

Necenzurirano 07.11.2023
Na Hrvaškem obravnavajo drugi primer suma zastrupitve po pitju brezalkoholne pijače v lokalu. Včeraj zvečer so na hrvaških družbenih omrežjih zaokrožila sporočila, v katerih so uporabniki trdili, da je bolnišnici več primerov pacientov, z… »

Novi sumi zastrupitve z brezalkoholno pijačo na Hrvaškem

SiolNET 07.11.2023
Potem ko so se v ponedeljek med hrvaškimi uporabniki družbenih omrežij pojavila opozorila pred zastrupitvami zaradi uživanja sokov in mineralne vode svetovno znanega proizvajalca pijač, so iz bolnišnice na Reki danes sporočili, da so sprejeli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem