Povezane novice

DZ znova potrdil novelo zakona o tujcih in o delovnih razmerjih

SiolNET 07.11.2023
DZ je z 52 glasovi za in osmimi proti ob ponovnem odločanju po odložilnem vetu DS znova potrdil novelo zakona o tujcih. Poslanci SDS so sejo DZ obstruirali. Novela iz dveh na eno leto skrajšuje rok, po katerem je tujec upravičen do združitve z… »

DZ po odložilnem vetu DS znova potrdil noveli zakona o tujcih in zakona o delovnih razmerjih

Dnevnik 07.11.2023
DZ je po vetu državnega sveta, izglasovanem minuli teden, na današnji izredni seji vnovič potrdil novelo zakona o delovnih razmerjih, ki ob določbah evropskih direktiv, kot je petdnevni oskrbovalski dopust, prinaša še ukrepe za zaščito sindikalnih… »

DZ znova potrdil noveli zakonov o tujcih in o delovnih razmerjih

Delo 07.11.2023
Število zavezancev za preizkus znanja iz slovenskega jezika se povečuje, na drugi strani pa je premalo izvajalcev izpitov. DZ je z 52 glasovi za in osmimi proti ob ponovnem odločanju po odložilnem vetu DS znova potrdil novelo zakona o tujcih. Poslanci… »

DZ vnovič potrdil noveli o delovnih razmerjih in o tujcih

RTV Slovenija 07.11.2023
DZ je po vetu državnega sveta spet potrdil noveli zakonov o delovnih razmerjih in o tujcih. SDS je glasovanje obstruiral. Za vnovično potrditev novele zakona o delovnih razmerjih je bilo potrebnih 46 glasov. Za spremembe zakona je glasovalo 51… »

Bizarni zakoni leve koalicije znova pred poslanci

Nova 24TV 07.11.2023
Foto: STA DZ bo po odložilnem vetu danes na izredni seji znova odločal o novelah zakonov o delovnih razmerjih in tujcih. Matična odbora sta v ponedeljek potrdila primernost novel za ponovno odločanje v DZ, k ponovni potrditvi obeh zakonov pa je DZ… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem