Povezane novice

Golob / »Rekonstrukcija vlade je izhod v sili«

Mladina 08.11.2023
Premier je po sestanku vrha koalicije dejal, da vlada ostaja enotna in trdna. Predsednik vlade Robert Golob je današnji pogovor vodstev koalicijskih strank označil kot konstruktiven, spoštljiv, mestoma tudi analitično kritičen. Skupni zaključek je… »

Posvet koalicijskih strank: Veliko besed, malo vsebine, nič o rekonstrukciji

Dnevnik 08.11.2023
Premier Robert Golob, ki je v zadnjih tednih napovedoval rekonstrukcijo vlade s krčenjem števila resorjev, je po posvetu vodstev koalicijskih strank dejal, da o zmanjšanju števila ministrstev sploh niso govorili. To naj bi bila zadnja sprememba pri… »

Golob: Rekonstrukcija vlade je izhod v sili #video

SiolNET 08.11.2023
Čeprav je bila pozornost pred sestankom prvakov koalicijskih strank, na katerem so govorili o razmerah v koaliciji, usmerjena predvsem v morebitno krčenje števila ministrstev in rekonstrukcijo vlade, je predsednik vlade Robert Golob po sestanku… »

Premier Golob: Rekonstrukcija vlade ena zadnjih možnosti

Delo 08.11.2023
Izpraznjena ministrska mesta bodo zapolnjena do konca meseca, je na koalicijskem vrhu dejal predsednik vlade Robert Golob. Vlada Roberta Goloba bo za zdaj očitno ostala nespremenjena. Kljub željam, da se število ministrskih mest s sedanjih dvajset… »

Ni pretresa, ni rekonstrukcije, koalicija enotna, odnos spoštljiv

Necenzurirano 08.11.2023
Koalicijski trojček na današnjem sestanku ni pretresal možnosti rekonstrukcije vlade in zmanjšanja števila ministrstev, je na novinarski konferenci presenetil premier Robert Golob. Koalicijski trojček naj bi na današnjem sestanku pretresal možnost… »

Golob: O rekonstrukciji vlade ni bilo govora, ministrski sedeži bodo zapolnjeni v roku

RTV Slovenija 08.11.2023
Vodstva koalicijskih strank so na sestanku razpravljala o prihodnosti in uresničevanju koalicijskih zavez. Premier Robert Golob je poudaril, da so se strinjali, da je ta koalicija edina mogoča, o rekonstrukciji pa niso govorili. Sestanek je bil… »

PO SESTANKU VRHA KOALICIJE: Rekonstrukcije vlade ne bo? (FOTO, VIDEO)

Regional 08.11.2023
Predsednik vlade Robert Golob je današnji pogovor vodstev koalicijskih strank označil kot konstruktiven, spoštljiv, mestoma tudi analitično kritičen. Skupni zaključek je bil, da koalicija ostaja enotna in trdna, je dejal. Pogovorili so se o… »

To po današnjem vrhu koalicije sporoča predsednik vlade

Zurnal24 08.11.2023
Koalicijska partnerja SD in Levica priznavata, da je v koaliciji zaškripalo. Po triurnem sestanku koalicijskih strank, na katerem naj bi, kot je pred dvema tednoma napovedal predsednik vlade Robert Golob govorili o zmanjševanju števila ministrstev, je… »

JE ČAS ZA REKONSTRUKCIJO VLADE? O tem bo danes razpravljal koalicijski trojček

Regional 08.11.2023
Po politično burnem mesecu, ki so ga zaznamovali odhodi več ministrov, napetosti v koaliciji in premierjeva napoved o krčenju ministrske ekipe, bodo danes za skupno mizo sedla vodstva koalicijskih strank. Rdeča nit sestanka bo rekonstrukcija vlade in… »

Nova epizoda v seriji Vrag je zdaj zares vzel šalo

Delo 08.11.2023
Sredi drugega leta vlade, ključnega za izvedbo reform, premier po pirovi referendumski zmagi spušča dimno zaveso z rekonstrukcijo vlade. V nadaljevanju preberite: »Vrag je zdaj zares vzel šalo. Ne moremo se več politično preigravati, kdo je za in… »

Koalicijski trojček o možnosti rekonstrukcije vlade

Mladina 08.11.2023
Po politično burnem mesecu bodo za skupno mizo sedla vodstva koalicijskih strank. Po politično burnem mesecu, ki so ga zaznamovali odhodi več ministrov, napetosti v koaliciji in premierjeva napoved o krčenju ministrske ekipe, bodo danes za skupno mizo… »

Novice dneva »

Glavni tožilec ICC zahteva aretacijo Netanjahuja

Necenzurirano pred dvema uramaše 5 povezanih

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred 6 uramiše 5 povezanih

Po dolgem času velika pocenitev goriva

Zurnal24 pred 4 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem