Povezane novice

Zaradi več primerov suma zastrupitve Coca-Cola na Hrvaškem umika tri pijače

RTV Slovenija 08.11.2023
Na Hrvaškem danes poročajo o šestih novih primerih suma zastrupitev zaradi uživanja gaziranih pijač, med njimi coca-cole in vode z okusom römerquelle. Hrvaški državni inšpektorat je družbo Coca-Cola pozval k umiku treh serij pijač. Iz Coca-Cole… »

KOLIKO LJUDI SE JE DEJANSKO ZASTRUPILO S COCA-COLO IN ROMERQUELLE VODO? "Še nekaj jih je," odgovarja minister za zdravje

Regional 08.11.2023
Včeraj smo poročali o treh zastrupitvah z brezalkoholnimi pijačami na Reki in v Zagrebu, pozno zvečer pa se je pojavil še en primer zastrupitve v Zagrebu, je potrdil dr. Rajko Ostojić, specialist gastroenterologije in hepatologije ter predstojnik… »

Inšpektorat: V Sloveniji za zdaj ni nobenega primera zastrupitve s pijačo

RTV Slovenija 08.11.2023
Po odmevnih zastrupitvah s coca-colo in vodo römerquelle na Hrvaškem inšpekcija za varno hrano sporoča, da takšnih primerov v Sloveniji za zdaj ni in da so sosede zaprosili za informacije. Če se izkaže, da je sporna serija pri nas, jo bodo… »

PO ZASTRUPITVAH NA HRVAŠKEM: Zaskrbljenost tudi v Sloveniji; je sporna pijača tudi pri nas?

Regional 08.11.2023
V Sloveniji zaenkrat ni zabeleženih primerov zastrupitve z gazirano pijačo, o čemer so v preteklih dneh poročali na Hrvaškem. Inšpekcija je po besedah vodje sektorja za nadzor hrane Nadje Škrk v kontaktu s hrvaškimi organi in podjetjem Coca-Cola… »

Inšpektorji o tem, ali so primeri zastrupitve z gazirano pijačo tudi pri nas

Zurnal24 08.11.2023
V Sloveniji zaenkrat ni zabeleženih primerov zastrupitve z gazirano pijačo, o čemer so v preteklih dneh poročali na Hrvaškem. Inšpekcija je po besedah vodje sektorja za nadzor hrane Najde Škrk v kontaktu s hrvaškimi organi in podjetjem Coca-Cola… »

Coca Cola na Hrvaškem umika pijače s polic, v Sloveniji zaenkrat ni zabeleženih primerov zastrupitve

Dnevnik 08.11.2023
Po več domnevnih zastrupitvah z gazirano pijačo na Hrvaškem so iz trgovin preventivno umaknili najmanj tri serije pijač priznane blagovne znamke. Po spletu se že več dni širijo opozorila, da pijače povzročajo opekline na požiralniku in želodcu… »

V Sloveniji čakamo, da pošljejo podatke o sporni seriji pijač

Necenzurirano 08.11.2023
Po več primerih zastrupitev z brezalkoholnimi pijačami na Hrvaškem se postavlja vprašanje, kakšno je stanje v Sloveniji. Več bo znanega po opravljeni analizi kontaminiranih snovi. Zadeva ni tako enostavna. Prve tri osebe, ki so se zaradi poškodb… »

Hrvati s polic umikajo Coca Colo, v Sloveniji razloga za skrb za zdaj ni

Delo 08.11.2023
Na Hrvaškem so obravnavali več zastrupitev ob uživanju gaziranih pijač. Kakšne so aktivnosti v Sloveniji? Na Hrvaškem so v zadnjih dneh obravnavali skupaj več zastrupitev ob uživanju gaziranih pijač, med drugim na Reki in v Zagrebu. Prvi pacient… »

Hrvaška: Coca-Cola začasno umika določene izdelke

Zurnal24 08.11.2023
S hrvaških polic začasno umikajo določene izdelke, je objavilo podjetje Coca-Cola. Analiza vzorcev pijače, ki naj bi pri nekaj posameznikih na Hrvaškem povzročila zdravstvene težave, še ni znana. Število ljudi, ki so v zadnjih dneh iskali… »

ŠE ŠEST ZASTRUPITEV DANES NA HRVAŠKEM: "Niso vsi pili iste pijače. Nekateri so uživali tudi slane paličice"

Regional 08.11.2023
Na Hrvaškem danes poročajo o šestih novih primerih suma zastrupitev zaradi uživanja gaziranih pijač, med njimi coca-cole in vode z okusom römerquelle. Hrvaški državni inšpektorat je družbo Coca-Cola pozval k umiku treh serij pijač, iz Coca-Cole… »

Na Hrvaškem panika, danes še »nekoliko več pacientov,« Coca-Cola umika nekatere proizvode

Necenzurirano 08.11.2023
Na Hrvaškem mrzlično ugotavljajo, kaj je razlog za vse več primerov zastrupitve z zaenkrat neznano snovjo. Doslej so se po zaužitju brezalkoholne pijače zaradi zdravstvenih težav v bolnišnicah znašle že štiri osebe, a pristojni… »

Po primerih na Hrvaškem: Kako ukrepati, če popijete »sumljivo« pijačo

Necenzurirano 08.11.2023
Hrvaški zavod za javno zdravstvo (HZJZ) je po večih primerih zastrupitve s Coca-Colo izdal smernice za ukrepanje v primeru zaužitja sumljive pijače. Zaradi poškodb zaradi uživanja različnih pijač je bilo do včeraj na Hrvaškem hospitaliziranih… »

Nove zastrupitve na Hrvaškem, prve analize pijač razkrile nepravilnosti

SiolNET 08.11.2023
Na Hrvaškem še vedno preiskujejo sume zastrupitev z gazirano pijačo, med njimi s pijačo znamke Coca-Cola in vodo z okusom Römerquelle. Danes poročajo o šestih novih primerih suma zastrupitve. Policija je po poročanju hrvaških medijev opravila… »

Zastrupitve s pijačo, raste število hospitaliziranih ljudi

Zurnal24 08.11.2023
Iz Zagreba poročajo o novem primeru, pri katerem preiskujejo sum, da je po zaužitju pijače prišlo do težav. Analize vzorcev so v teku. Minister: "Ne delajmo panike". Hrvaško pretresajo nenavadni primeri zdravstvenih težav po zaužitju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem