Povezane novice

Kardiologom bodo pomagali kolegi iz Nemčije, Hrvaške in Srbije

Delo 08.11.2023
V UKC so se odzvali na bližajoč odhod najizkušenejšega otroškega kardiologa. Okrepili bodo sodelovanje z münchensko kliniko: možnost 24/7 konzultacije. Odpoved delovnega razmerja najbolj izkušenega kardiologa na Pediatrični kliniki Miroslava… »

UKC: Delo nemoteno kljub odhodu vodje službe za kardiologijo, krepitev sodelovanja z Münchnom

RTV Slovenija 08.11.2023
Dosedanji vodja službe za kardiologijo na Pediatrični kliniki UKC-ja Ljubljana Miroslav Elek je podal odstop. Delo bo kljub temu potekalo nemoteno, med drugim zato, ker UKC krepi sodelovanje z nemško zdravstveno ustanovo Deutsches Herzzentrum München… »

Pediatrično kliniko zapušča vodja kardiologije

Delo 08.11.2023
Od velike krize, ki je nastala z odhodom treh otroških kardiologov, je delovanje službe za pediatrično kardiologijo slonelo na Miroslavu Eleku. V nadaljevanju preberite: S podpisom sodelovanja z otroškim srčnim kirurgom Janezom Vodiškarjem, ki je… »

Nov udarec za otroško kardiologijo: Ljubljano zapušča še en zdravnik

SiolNET 08.11.2023
Službo za pediatrično kardiologijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani zapušča Miroslav Elek, kardiolog iz Sarajeva, ki se seli v Beograd, poroča Delo. Gre za velik udarec za otroško kardiologijo, ki jo odhodi zdravnikov pretresajo že leta. Delo bo… »

Nov pretres na otroški srčni kirurgiji

Zurnal24 08.11.2023
Odhaja vodilni otroški kardiolog. Službo za pediatrično kirurgijo na ljubljanski pediatrični kliniki zapušča otroški kardiolog Miroslav Elek, ki odhaja v Srbijo, poroča Delo. Gre za vodilnega otroškega kardiologa z največ izkušnjami v UKC… »

UKC Ljubljana zapušča vodilni otroški kardiolog

Necenzurirano 08.11.2023
Kot poroča Delo, službo za pediatrično kirurgijo na ljubljanski pediatrični kliniki zapušča otroški kardiolog Miroslav Elek. Gre za strokovnjaka z največ izkušnjami na področju otroške kardiologije v UKC, zato njegov odhod pomeni hud udarec za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem