Povezane novice

Nov korak EU k širitvi od Sarajeva do Tbilisija

Dnevnik 08.11.2023
Ukrajini, ki je sredi vojne, se obeta začetek pristopnih pogajanj z Unijo. Če se bodo s tem priporočilom po vseh izpolnjenih pogojih kandidatke strinjali tudi evropski voditelji, se enak premik obeta še Moldaviji ter Bosni in Hercegovini… »

Se res bliža konec vojne v Ukrajini? #vŽivo

SiolNET 08.11.2023
ZDA niso več pripravljene v tolikšni meri financirati Ukrajine kot doslej, Evropa pa tega ni sposobna nadomestiti, piše hrvaški vojaški analitik Mario Galić na portalu index.hr. Poleg tega so razmere na bojišču takšne, da nobena stran ne more… »

Bruselj priporoča začetek pogajanj z Ukrajino in Moldavijo. Zelenski pozdravlja odločitev.

RTV Slovenija 08.11.2023
Bruselj je predstavil letno poročilo o napredku držav, ki se želijo pridružiti EU-ju. Priporočil je začetek pogajanj z Ukrajino in Moldavijo, začetek pristopnih pogajanj z BiH-om pa, ko bo dosegel določeno raven izpolnjevanja pogojev za članstvo… »

Bruselj za začetek pristopnih pogajanj z Ukrajino in Moldavijo

SiolNET 08.11.2023
Evropska komisija je danes državam članicam EU priporočila začetek pristopnih pogajanj z Ukrajino in Moldavijo. Pred potrditvijo pogajalskega okvirja morata obe državi po mnenju Bruslja sprejeti še določene ukrepe, je pojasnila predsednica Evropske… »

Nova slovaška vlada ustavila pošiljko orožja Ukrajini

RTV Slovenija 08.11.2023
Slovaška vlada se je odločila, da blokira obsežno pošiljko orožja Ukrajini, ki jo je državi obljubila še prejšnja vlada. S tem uresničujejo napovedi novega premierja Roberta Fica, ki je že večkrat izrazil nasprotovanje dobavi vojaške pomoči… »

Evropska komisija priporoča začetek pristopnih pogajanj z Ukrajino in Moldavijo

Nova 24TV 08.11.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen (Foto: Evropska komisija) Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je današnji novinarski konferenci priporočila začetek pristopnih pogajanj z Ukrajino in Moldavijo. Preden bi prišlo do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem