Povezane novice

Tudi po derbiju Kamničani brez izgubljenega niza, Kanalci še brez točke

SiolNET 08.11.2023
Prvi derbi sezone med ekipama Calcit Volley in ACH Volley, ki se je igral v sklopu sedmega kroga državnega prvenstva, je potrdil, da imajo Kamničani letos boljšo ekipo. Ostali so edini neporaženi v ligi, dvoboj so dobili gladko s 3:0 (20, 17, 21) in… »

Calcit odpihnil ACH in ostaja brez izgubljenega niza

Delo 08.11.2023
Odbojkarji Calcita iz Kamnika so dobili prvi derbi v državnem prvenstvu, državne prvake ACH so premagali s kar 3:0. Odbojkarji Calcita Volleyja so dobili prvi veliki derbi državnega prvenstva proti ACH Volleyju. V domači dvorani so branilce naslova… »

Kamničani dobili veliki derbi z ACH Volleyjem

RTV Slovenija 08.11.2023
Odbojkarji Calcita Volleyja so dobili prvi veliki derbi državnega prvenstva proti ACH Volleyju. V domači dvorani so branilce naslova premagali s 3:0 (20, 17, 21) in tako po sedmih krogih ostajajo neporaženi in celo brez izgubljenega niza. "Letos smo… »

#intervju Bruno Najdič, trener odbojkaric Calcita Volleyja: Glavni razlog za selitev je bil sin Nejc

Dnevnik 08.11.2023
Odbojkarice Calcita Volleyja so včeraj proti favoriziranemu Fenerbahčeju v Turčiji odigrale prvo tekmo v skupini C evropske lige prvakinj in izgubile z 0:3 (-16, -18, -19). Kamničanke, za katere je to že tretji nastop med evropsko elito, bodo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem