Povezane novice

Golob: Bombardiranje civilistov v Gazi je nesorazmerno s pravico do obrambe

RTV Slovenija 09.11.2023
Premier Golob se udeležuje konference v Parizu za pomoč Gazi, ki jo gosti francoski predsednik Macron. Poudaril je pomen dostopa humanitarne pomoči tamkajšnjim prebivalcem, obsodil je Hamasove napade na Izrael ter pozval k spoštovanju mednarodnega… »

Izraelska vojska po deseturni bitki zavzela oporišče Hamasa #vŽivo

SiolNET 09.11.2023
Tudi danes so se nadaljevali spopadi Hamasa in Izraela na območju Gaze, v katerih je po deseturni bitki izraelska vojska zavzela oporišče skrajnega palestinskega gibanja. Prav tako je ponovno odprla koridor za evakuacijo civilistov s severa na jug… »

Macron pozval k ustavitvi spopadov in Palestincem obljubil sto milijonov evrov pomoči

RTV Slovenija 09.11.2023
Na humanitarni konferenci za pomoč prebivalcem Gaze je Emmanuel Macron napovedal, da bo Francija letos pomoč za Palestince povečala z 20 milijonov evrov na 100 milijonov. Palestinski premier pa je pozval k mednarodni zaščiti sodržavljanov. Francoski… »

Izrael nadaljuje napade v Gazi, Netanjahu znova zavrnil prekinitev ognja brez izpustitve talcev

Dnevnik 09.11.2023
Izraelska vojska je danes nadaljevala s spopadi na območju Gaze, v katerih je po deseturni bitki zavzela oporišče skrajnega palestinskega gibanja Hamas. Prav tako je ponovno odprla koridor za evakuacijo civilistov s severa na jug Gaze. Izrael medtem z… »

[Video] Golob je tokrat svojo spremljevalko odpeljal v Pariz

Nova 24TV 09.11.2023
Tina Gaber je Pariz obiskala že leta 2019. Vir: Instagram Ni dolgo, kar sta se Robert Golob in Tina Gaber vrnila iz luksuznega Dubaja, kjer sta se po informacijah dobro obveščenih mudila med krompirjevimi počitnicami. Sedaj sta že na poti v Pariz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem