Povezane novice

Štiriurni premori med operacijami na severu Gaze. Belgija poziva k sankcijam za izraelske skrajneže.

RTV Slovenija 09.11.2023
Izrael bo dnevno izvajal štiriurne "premore" vojaških operacij na severu Gaze, je sporočila Bela hiša. Medtem je visoki predstavnik ZN-a za človekove pravice Volker Türk tako Izrael kot palestinsko gibanje Hamas obtožil vojnih zločinov. Türk je… »

Belgijski premier bi uvedel sankcije za Izrael

Zurnal24 09.11.2023
Predlagal je, da bi lahko uvedli sankcije za posameznike, med drugim za "ministra, ki poziva k uporabi jedrskega orožja proti prebivalstvu, ki ne more storiti ničesar in ki že danes živi v grozljivih razmerah". EU bi morala preučiti možnost… »

Washington: Izrael bo izvajal štiriurne premore na severu Gaze

Delo 09.11.2023
Netanjahu je sicer znova zavrnil prekinitev ognja v Gazi brez izpustitve talcev. Zveza humanitarnih organizacij poziva k prekinitvi ognja. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 19.52 Belgija pozvala EU k sankcijam proti izraelskim skrajnežem EU bi… »

Izrael pristal na vsakodnevno 4-urno premirje

Necenzurirano 09.11.2023
Iz Bele Hiše so sporočili, da Izrael soglaša z vsakodnevnim štiriurnim premorom napadov na za to določenih območjih v Gazi. Izrael je bil očitno le pod prehudim pritiskom javnosti, naj izboljša humanitarne razmere za palestinske civiliste v Gazi… »

Türk obtožil Hamas in Izrael vojnih zločinov

Mladina 09.11.2023
Visoki predstavnik Združenih narodov (ZN) za človekove pravice je poudaril, da je dolžnost Izraela, da zagotovi, da lahko na območju Gaze čim več osnovnih življenjskih potrebščin doseže tiste, ki jih potrebujejo. Visoki predstavnik Združenih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem