Povezane novice

Po mesecu dni prijeli pobeglega zapornika z vzdevkom Satan #video

SiolNET 09.11.2023
Nemški policisti so po poročanju N1 po dobrem mesecu dni v Berlinu prijeli zapornika Tomaža Simoniča, znanega pod vzdevkom Satan. Ta je 5. oktobra pobegnil izpred UKC Ljubljana, v katerem je imel predviden zdravniški pregled. Za Simoničem je bila po… »

V Nemčiji prijeli pobeglega slovenskega zapornika

RTV Slovenija 09.11.2023
Nemški policisti so v sredo v Berlinu prijeli pobeglega slovenskega zapornika, ki je v začetku oktobra pobegnil izpred UKC-ja Ljubljana. Predaja slovenskim pravosodnim organom je v teku, so navedli na GPU-ju. Pobeglega obsojenca so 5. oktobra v… »

Satana s skuterja “potegnili” v Berlinu

Dnevnik 09.11.2023
Berlinska policija je na podlagi mednarodne tiralice prijela pobeglega slovenskega zapornika Tomaža Simoniča - Satana. Ta je v začetku oktobra spektakularno pobegnil izpred ljubljanskega Kliničnega centra. Štirje zaporniki so letos pobegnili iz… »

V Berlinu prijeli zapornika, ki je oktobra pobegnil izpred ljubljanskega UKC

Delo 09.11.2023
Predaja slovenskim pravosodnim organom poteka. Prijetje je rezultat uspešnega policijskega sodelovanja slovenske in nemške kriminalistične policije. Nemški policisti so v sredo v Berlinu prijeli zapornika, ki je v začetku oktobra pobegnil izpred… »

'SATAN' NI VEČ NA BEGU: Zapornika, ki je pobegnil izpred UKC Ljubljana, prijeli v Berlinu

Regional 09.11.2023
Nemški policisti so v sredo v Berlinu prijeli zapornika, ki je v začetku oktobra pobegnil izpred Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana, so za STA potrdili na Generalni policijski upravi (GPU). Predaja slovenskim pravosodnim organom je v… »

Pobeglega zapornika 'Satana' so našli in prijeli v Berlinu

Necenzurirano 09.11.2023
Tomaž Simonič, ki se ga je prijel vzdevek Satan, je v začetku oktobra pobegnil izpred UKC v Ljubljani. Včeraj so ga aretirali v Berlinu. Iz Generalne policijske uprave so potrdil, da so v sredo v Berlinu prijeli Tomaža Simoniča, ki ga bodo predali… »

Prijeli Satana, zloglasnega kriminalca, ki je sredi Ljubljane pobegnil paznikom

Zurnal24 09.11.2023
V začetku oktobra je izpred UKC Ljubljana pobegnil zapornik Tomaž Simonič, znan pod vzdevkom Satan. Izdana je bila tiralica, obsojenca pa so včeraj prijeli v Nemčiji. Simoniča, nekdanjega borca MMA, so z marico in v spremstvu pravosodnega policista… »

Novice dneva »

Kakšna prihodnost čaka slovensko podjetništvo

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Kako naj poslovnež prelisiči nespečnost

Finance.si pred tremi uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem