Povezane novice

Sporna pijača na Reki vsebovala pralno sredstvo

RTV Slovenija 09.11.2023
Forenzična analiza brezalkoholne pijače, ki jo je v soboto v gostinskem lokalu na Reki spil najstnik in se zaradi opeklin požiralnika zdravi v bolnišnici, je pokazala, da je pijača vsebovala močno alkalno vodno raztopino. Analiza je pokazala, da je… »

Prispeli rezultati analize: v steklenici mineralne vode Römerquelle je bilo čistilo

Necenzurirano 09.11.2023
Hrvaški center za forenzične preiskave in izvedenska mnenja je sporočil rezultate analize pijače, ki jo je popil zastrupljeni 19-letnik na Reki. Ključna ugotovitev: v steklenički mineralne vode Römerquelle so bile za zdravje škodljive sestavine. V… »

Sporna gazirana pijača je vsebovala pralno sredstvo

Delo 09.11.2023
Analize odvzetih vzorcev vode z okusom Römerquelle na Hrvaškem kažejo, da je pijača vsebovala močno alkalno vodno raztopino. Sporna pijača, ki so jo na Hrvaškem zaradi suma več primerov zastrupitve umaknili s trga, ni bila distribuirana v… »

Analiza razkrila, kaj je bilo v pijači, s katero se je zastrupilo več ljudi

SiolNET 09.11.2023
"Rezultati strokovne analize sestave pijače iz kozarca, iz katerega je 19-letnik na Reki zaužil pijačo, se po fizikalno-kemijskih lastnostih ujemajo s tekočino iz steklenice aromatizirane brezalkoholne pijače, ki so mu jo v gostinskem lokalu… »

PIJAČA, KI JO JE POPIL 19-LETNIK NA REKI, VSEBOVALA PRALNO SREDSTVO: 34 primerov obravnavajo po vsej državi

Regional 09.11.2023
Forenzična analiza brezalkoholne pijače, ki jo je v soboto v gostinskem lokalu na Reki spil najstnik in se zaradi opeklin požiralnika zdravi v bolnišnici, je pokazala, da je pijača vsebovala močno alkalno vodno raztopino, najverjetneje sredstvo za… »

Sporna pijača: Analiza pokazala, da je bil v njej detergent

Dnevnik 09.11.2023
Sporna pijača, ki so jo na Hrvaškem zaradi suma več primerov zastrupitve umaknili s trga, ni bila distribuirana v Slovenijo, so danes sporočili iz uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Na Hrvaškem so danes zaključili forenzično… »

Znano, kaj je bilo v "strupeni" vodi na Hrvaškem

Zurnal24 09.11.2023
Opravili so analizo in ugotovili, kaj je povzročilo težave. Na Hrvaškem so veliko prahu dvignili primeri domnevnih zastrupitev na različnih koncih države, ki naj bi jim botrovale kontaminirane brezalkoholne pijače. V četrtek so bili objavljeni… »

UGOTOVITVE NAŠIH INŠPEKTORJEV: Sporna pijača ni bila distribuirana v Slovenijo

Regional 09.11.2023
Sporna pijača, ki so jo na Hrvaškem zaradi suma več primerov zastrupitve umaknili s trga, ni bila distribuirana v Slovenijo, so danes sporočili iz uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Na Hrvaškem sicer še čakajo na rezultate… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem