Povezane novice

Foto: Med martinovanjem pred cerkvijo v Šempetru pri Gorici klonila lipa in padla na občanko

Necenzurirano 10.11.2023
V Šempetru pri Gorici v občini Šempeter-Vrtojba se je malo po 20. uri odvila prava drama. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, je pred tamkajšnjo cerkvijo drevo padlo na občanko. Na kraju so posredovali gasilci JZ GRD GE Nova Gorica in PGD… »

Na martinovanju se je podrlo drevo in padlo na občanko

SiolNET 10.11.2023
Na martinovanju pred cerkvijo v Šempetru pri Gorici se je podrlo drevo, ena občanka je poškodovana, poroča uprava za zaščito in reševanje. Nesreča se je zgodila ob 20.05, na martinovanju v občini Šempeter-Vrtojba. Podrla naj bi se tamkajšnja… »

75-letna sopotnica umrla, nesrečo povzročil pijan 54-letnik

Necenzurirano 10.11.2023
Na cesti Novo mesto-Metlika se je pri naselju Dolnja Težka Voda v četrtek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba. Zaradi ogleda kraja in odstranjevanja posledic je bil promet oviran vse do druge ure zjutraj. Regijski center… »

NOVE INFORMACIJE O TRAGIČNI NESREČI: Povzročil jo je vinjen voznik (FOTO)

Regional 10.11.2023
Na cesti Novo mesto-Metlika se je pri naselju Dolnja Težka Voda v četrtek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna sopotnica, še štiri osebe so bile poškodovane. Čelno trčenje je povzročil vinjen voznik. Zaradi ogleda… »

Grozljive okoliščine tragične nesreče

Zurnal24 10.11.2023
Policija razkriva, zakaj je sinoči prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrla ena oseba. Voznik je bil hudo pijan, prehiteval je čez polno črto, umrla pa sopotnica v vozilu, v katerega je trčil. "Nekaj po pol deseti uri zvečer je regijski… »

Huda prometna nesreča, tri so rezali iz avta, eden je umrl

Zurnal24 10.11.2023
Sinoči nekaj pred deseto je na cesti med Novim mestom in Metliko prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba umrla. Cesta je bila več ur zaprta. "Ob 21.43 so na cesti Novo mesto—Metlika, pri naselju Dolnja Težka Voda trčili osebni… »

V hudi prometni nesreči umrla 75-letnica

Delo 10.11.2023
Nesreča se je zgodila, ko so trčili dve osebni in eno tovorno vozilo. Nekaj po pol deseti uri zvečer je regijski center za obveščanje obvestil policiste na številki 113 o prometni nesreči v Dolnji Težki Vodi. Po prvih ugotovitvah ogleda, ki ga je… »

Huda nesreča na Dolenjskem zaradi nepravilnega prehitevanja

SiolNET 10.11.2023
V prometni nesreči pri naselju Dolnja Težka Voda v občini Novo mesto je sinoči umrl en človek, več je bilo poškodovanih. Ob 21.43 so na cesti Novo mesto-Metlika pri naselju Dolnja Težka Voda trčila osebni vozili in tovorno vozilo. Po prvih… »

V trčenju dveh osebnih in tovornega vozila en človek umrl, štirje ljudje poškodovani

RTV Slovenija 10.11.2023
Na cesti Novo mesto–Metlika se je pri naselju Dolnja Težka Voda v četrtek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna sopotnica, še štirje ljudje so bili poškodovani. Po prvih ugotovitvah policije se je nesreča zgodila… »

Opit voznik po nepravilnem prehitevanju trčil v kombi, umrla 75-letnica

Dnevnik 10.11.2023
Nekaj pred deseto uro včeraj zvečer se je pri naselju Dolnja Težka Voda na cesti med Novim mestom in Metliko pripetila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna sopotnica v kombiju. Povzročitelj nesreče je vozil pod vplivom alkohola. Po… »

Pri Novem mestu trčili osebni vozili in tovorno vozilo, ena oseba umrla

Nova 24TV 10.11.2023
Slika je simbolična. (Foto: STA) Včeraj zvečer ob 21.43 se je na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Dolnja Težka Voda zgodila hujša prometna nesreča. Trčili sta osebni vozili in tovorno vozilo. Ena oseba je v nesreči umrla. Gasilci GRC Novo… »

HUDA PROMETNA NESREČA NA DOLENJSKEM: Eden mrtev, še trije poškodovani

Regional 10.11.2023
Na cesti Novo mesto-Metlika se je pri naselju Dolnja Težka Voda v četrtek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je po prvih podatkih umrla oseba, še tri so bile poškodovane. Zaradi nesreče je bila cesta več ur zaprta. Fotografija je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem