Povezane novice

Celjanom štajerski derbi, Ljubljančani do zmage v sodnikovem dodatku

Delo 10.11.2023
Nogometaši Rogaške so včeraj v 16. kolu 1. SNL v gosteh ugnali Kalcer Radomlje, Domžalčani pa so prišli do zmage v Kopru. Potem ko je sobota prinesla tri izjemno zanimive nogometne tekme v 1. SNL, tudi presenetljiv domači poraz Kopra proti… »

Celjanom štajerski derbi, kapetan Olimpije v sodniškem dodatku priigral zmago in odžejal navijače

SiolNET 10.11.2023
Nogometaši Celja so na derbiju 16. kroga v Ljudskem vrtu z 1:0 premagali Maribor, pri katerem se je poškodoval kapetan Blaž Vrhovec. Edini zadetek je po napaki domačih dosegel Mark Zabukovnik. Celjani imajo na prvem mestu pet točk prednosti pred… »

Aluminij z igralcem več zadel za točko proti Bravu

RTV Slovenija 10.11.2023
Na prvi tekmi 16. kroga Prve lige so se nogometaši Aluminija in Brava razšli brez zmagovalca (1:1). Gostje so od 36. minute igrali z igralcem manj. Kidričani, ki so trenutno predzadnji, so na zadnjih štirih tekmah trikrat izgubili. Nazadnje so morali… »

Green Dragonsi napovedujejo spektakel v Stožicah - Mura že 19 let brez zmage v Ljubljani

RTV Slovenija 10.11.2023
V nedeljo bosta v Prvi ligi na sporedu kar dva vrhunca 16. kroga. Vodilni Celjani bodo gostovali v Ljudskem vrtu, v Stožicah pa bo zelo pestro na tekmi Olimpije in Mure, saj bo navijaška skupina Green Dragons sklenila praznovanje 35-letnice. Zmaje po… »

Legenda: Teniški svet v šoku zaradi majhne Slovenije

Zurnal24 10.11.2023
Mima Jaušovec: teniški svet je v šoku ob tem uspehu Slovenije. Slovenska ženska teniška reprezentanca je v Sevilli postavila nov mejnik v zgodovini slovenskega športa in tenisa. Z uvrstitvijo v polfinale zaključnega turnirja najboljših dvanajstih… »

Mima Jaušovec: Teniški svet je v šoku ob tem uspehu Slovenije

SiolNET 10.11.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je danes v Sevilli postavila nov mejnik v zgodovini slovenskega športa in tenisa. Z uvrstitvijo v polfinale zaključnega turnirja najboljših dvanajstih ekip na svetu je presegla dosežek ekipe iz leta 2003, ko je… »

SLOVENKE V POLFINALU SVETOVNEGA PRVENSTVA V TENISU: V soboto se bodo pomerile z Italijankami (FOTO)

Regional 10.11.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je z uvrstitvijo v polfinale zaključnega turnirja pokala Billie Jean King v Sevilli dosegla največji uspeh slovenskega ekipnega tenisa. V soboto ob 10. uri se bo za mesto v finalu pomerila z Italijo. Tamara… »

Po zgodovinski zmagi: Nimamo takšnega luksuza

SiolNET 10.11.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca se je uvrstila v polfinale pokala BJK. Slovenija je danes v Sevilli sicer izgubila s Kazahstanom z 2:1, a se je vseeno uvrstila med zadnje štiri reprezentance. Najprej je Kaja Juvan premagala Anno Danilino. Tamara… »

Po tekmi v Stožicah: Sualehe in Nukić osrečila klubskega blagajnika

Dnevnik 10.11.2023
Nogometaši Olimpije so s prvo zmago v konferenčni ligi proti Klaksviku z 2:0 poleg navijačev osrečili tudi blagajnika, saj bo klub od Uefa prejel pol milijona evrov. Čeprav je bilo v Stožicah le 3000 gledalcev, je bilo vzdušje boljše kot takrat… »

Zmaji z evrogolom do pol milijona, a Zeljković ostaja na realnih tleh

RTV Slovenija 10.11.2023
Le 2296 gledalcev v Stožicah je bilo nagrajenih s prvima goloma in zmago Olimpije v Konferenčni ligi. Po bezljanju in menjavah so izkoristili številčno premoč, pri čemer je zadetek Sualeheja pravcati evrogol, ki kandidira za najlepši gol 4. kroga… »

Olimpija po zgodovinskem uspehu ni več črna ovca Evrope

SiolNET 10.11.2023
Kdor čaka, dočaka. Olimpija je resda čakala malce dlje od načrtovanega, prve točke in dosežena zadetka je v konferenčni ligi dočakala šele na četrti tekmi. Pod zgodovinsko zmago, v Stožicah je z 2:0 padel Klaksvik, se je podpisal Zoran… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem