Povezane novice

Lindav zanika očitke o razkrivanju tajnih podatkov

Delo 10.11.2023
Njegov odvetnik je prepričan, da so bila njegova izvajanja usmerjena zgolj v pojasnjevanje političnega vplivanja na zadeve, povezane z delom policije. Nekdanji v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav zanika očitke o razkrivanju tajnih… »

Lindav zanika očitke o razkrivanju tajnih podatkov

SiolNET 10.11.2023
Nekdanji v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav zanika očitke o razkrivanju tajnih podatkov. Vsa njegova izvajanja so bila usmerjena zgolj v pojasnjevanje političnega vplivanja na zadeve, povezane z delom policije, kar pa ne predstavlja… »

Nekdanji v. d. generalnega direktorja policije Lindav zanika očitke o razkrivanju tajnih podatkov

RTV Slovenija 10.11.2023
Nekdanji v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav zanika očitke o razkrivanju tajnih podatkov. Vsa njegova izvajanja so bila usmerjena zgolj v pojasnjevanje političnega vplivanja na delo policije, je sporočil njegov odvetnik. Parlamentarna… »

Bobarjeva in Lindav ponovila napad na predsednika vlade

Nova 24TV 10.11.2023
Boštjan Lindav in Tatjana Bobnar (Foto: STA) Včeraj je potekala parlamentarna komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs). Po obeh sejah je še vedno ostalo odprto vprašanje, ali je slovenski premier Robert Golob res zahteval zamik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem