Povezane novice

Prva zmaga za selektorja Terglava, risi boljši od Ukrajine

SiolNET 10.11.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je danes na pripravljalnem turnirju v Budimpešti odigrala drugo tekmo. Po četrtkovem tesnem porazu (0:1) proti Italiji so varovanci Eda Terglava palice prekrižali z Ukrajino in jo premagali s 5:4. Ukrajina je sicer za… »

Slovenski hokejisti so se dobro odzvali po porazu z Italijani

Delo 10.11.2023
Izbranci selektorja Eda Terglava so na drugi tekmi pripravljalnega turnirja v Budimpešti po hudem boju strli odpor Ukrajincev. Slovenska moška hokejska reprezentanca je v drugi tekmi pripravljalnega turnirja v Budimpešti slavila tesno zmago. Po hudem… »

Čosić v predzadnji minuti zagotovil risom prvo zmago v Budimpešti

RTV Slovenija 10.11.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je v 2. krogu pripravljalnega turnirja v Budimpešti premagala Ukrajino s 5:4. Odločilni zadetek je dosegel branilec Olimpije Jan Čosić v 59. minuti. Slovenci so novembrski prijateljski turnir začeli s tesnim porazom z… »

Nova vloga: "Sprejemam jo z odprtimi rokami"

SiolNET 10.11.2023
"To je zame nekaj novega, v reprezentanci tega še nisem doživel, saj sem bil vedno med mlajšimi. Novo vlogo sem pripravljen sprejeti z odprtimi rokami. Vsi smo željni dokazovanja," o spremenjeni reprezentančni vlogi pravi hokejski napadalec Blaž… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem