Povezane novice

Italijanki previsoka polfinalna ovira za Slovenijo

Delo 11.11.2023
Kaja Juvan in Tamara Zidanšek sta klonili v obeh nastopih posameznic za preboj v finale pokala Billie Jean King. Slovenske teniške igralke so klonile v polfinalu zaključnega turnirja pokala Billie Jean King v Sevilli. Premoč so morale priznati… »

Ni se izšlo, Slovenke so obstale v polfinalu

SiolNET 11.11.2023
Slovenske teniške igralke so na zaključnem turnirju pokala Billie Jean King (BJK) v Sevilli v polfinalu izgubile proti Italiji z 0:2. Prva je od naših na igrišče stopila Kaja Juvan, ki je po dveh nizih izgubila proti Martini Trevisan 7:6 (6), 6:3… »

V POLFINALU SE NI IZŠLO: Slovenija se kljub temu domov vrača z zgodovinskim dosežkom (FOTO)

Regional 11.11.2023
Slovenija je izgubila polfinale zaključnega turnirja ženskega teniškega pokala Billie Jean King v Sevilli. Premoč je morala priznati Italiji, ki je slavila z 2:0. Kaja Juvan je izgubila proti Martini Trevisan s 6:7, 3:6, Tamara Zidanšek pa proti… »

Favorizirane Italijanke po petih urah le strle odpor Slovenk

RTV Slovenija 11.11.2023
Slovenkam ni uspela teniška senzacija. Favorizirana Italija si je po posameznih dvobojih priigrala finale 60. Pokala Billie Jean King, potem ko sta se Kaja Juvan in Tamara Zidanšek v Sevilli kar pet ur upirali Martini Trevisan in Jasmine Paolini… »

Žilav odpor Slovenije, v finalu Italija

Dnevnik 11.11.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je v Sevilli izgubila polfinale pokala Billie Jean King, potem ko je bila po petih urah boja boljša Italija. Slovenska teniška reprezentanca je izgubila polfinalni dvoboj pokala Billie Jean King proti Italiji… »

Slovenke po hudem boju obstale v polfinalu

Zurnal24 11.11.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je po drugem porazu proti Italiji ostala brez možnosti za preboj v finale pokala Billie Jean King. Slovenija je izgubila polfinale zaključnega turnirja ženskega teniškega pokala Billie Jean King v Sevilli… »

Majhna Slovenija za zgodovino svetovnega tenisa

Zurnal24 11.11.2023
Slovenija lahko danes postane najmanjša država, ki se je kadarkoli uvrstila v finale pokala Billie Jean king. Slovenska teniška reprezentanca se je z uvrstitvijo v polfinale zaključnega turnirja pokala Billie Jean King v Sevilli že vpisala v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem