Povezane novice

Sneg in veter odnesla prvi smuk pod Matterhornom

RTV Slovenija 11.11.2023
Smuk med Švico in Italijo nad tri tisoč metri z razgledi na Matterhorn ostaja zaklet. Zaradi premočnega sneženja in vetra je Mednarodna smučarska zveza že v soboto navsezgodaj zjutraj odpovedala sobotni smuk, ki naj bi se začel ob 11.30. Lanska… »

Strahovi so se uresničili, nič od smukaškega uvoda

Zurnal24 11.11.2023
Neugodne vremenske razmere so onemogočile izvedbo prvega od dveh predvidenih smukov na kontroverzni čezmejni progi pod Matterhornom. Prvi od dveh smukov svetovnega pokala alpskih smučarjev pod Matterhornom so odpovedali zaradi slabih vremenskih razmer… »

Smukaški uvod v Švici in Italiji je preprečilo slabo vreme

Delo 11.11.2023
Prvo od dveh najhitrejših preizkušenj v svetovnem pokalu v alpskem smučanju ne bodo izpeljali zaradi prevelikih količin novega snega in močnega vetra. Prvi od dveh smukov svetovnega pokala alpskih smučarjev pod Matterhornom so odpovedali zaradi… »

Še ena slaba novica za smukače: po odpovedi dveh treningov, odpade tudi tekma

SiolNET 11.11.2023
Zaradi slabih vremenskih razmer so organizatorji odpovedali prvi smuk svetovnega pokala te sezone, ki bi ga morali izpeljati danes, so zjutraj sporočili iz Mednarodne smučarske zveze (FIS). Prizorišče je spektakularno, s startom v Zermattu v Švici na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem