Povezane novice

Plenković je razrešil poškodovanega obrambnega ministra, ki je povzročil hudo nesrečo

RTV Slovenija 11.11.2023
Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić je povzročil prometno nesreči blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrl en človek, sam pa je dobil poškodbe glave, a ni v smrtni nevarnosti. Hrvaški premier Andrej Plenković je ministra… »

Hrvaški premier po prometni nesreči razrešil obrambnega ministra

SiolNET 11.11.2023
Hrvaški premier Andrej Plenković je danes razrešil hrvaškega ministra za obrambo Maria Banožića, ki je danes zjutraj povzročil hudo prometno nesrečo blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrl en človek, sam pa je bil huje poškodovan. Ob… »

Hrvaški premier po nesreči razrešil hudo poškodovanega ministra

Zurnal24 11.11.2023
Nesreča s smrtnim izidom se je zgodila davi blizu Vinkovcev. Hrvaški premier Andrej Plenković je danes razrešil hrvaškega ministra za obrambo Maria Banožića, ki je davi povzročil hudo prometno nesrečo blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri… »

Plenković razrešil ministra, ki je zakrivil smrtno prometno nesrečo

Delo 11.11.2023
Obrambni minister Mario Banožić je blizu Vinkovcev v gosti megli prehiteval tovornjak in trčil v kombi. 40-letni voznik kombija je umrl. Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić, član vladne HDZ, je bil zjutraj udeležen v prometni nesreči blizu… »

Hrvaški premier po prometni nesreči razrešil obrambnega ministra

Dnevnik 11.11.2023
Hrvaški premier Andrej Plenković je danes razrešil hrvaškega ministra za obrambo Maria Banožića, ki je davi povzročil hudo prometno nesrečo blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrl en človek, sam pa je bil huje poškodovan. Ob tem je… »

Plenković razrešil ministra, ki je povzročil prometno nesrečo

Nova 24TV 11.11.2023
Hrvaska, Zagreb. Hrvaski minister za obrambo Mario Banozic. Hrvaški premier Andrej Plenković je danes razrešil hrvaškega ministra za obrambo Maria Banožića, ki je davi povzročil hudo prometno nesrečo blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je… »

PLENKOVIĆ RAZREŠIL MINISTRA: Ga po okrevanju čaka še zapor?

Regional 11.11.2023
Hrvaški premier Andrej Plenković je danes razrešil hrvaškega ministra za obrambo Maria Banožića, ki je davi povzročil hudo prometno nesrečo blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrl en človek, sam pa je bil huje poškodovan. Ob tem je… »

Hrvaški obrambni minister udeležen v nesreči, v kateri je življenje izgubila ena oseba

Necenzurirano 11.11.2023
Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić je bil danes zjutraj udeležen v prometni nesreči. Minister je vozil osebno vozilo, ki je trčilo kombi. Voznik kombija je na kraju nesreče umrl. Kot je za Telegram potrdil Fabijan Kapular, vodja izmene PU… »

Hrvaški obrambni minister vpleten v nesrečo, v kateri je ena oseba umrla

Zurnal24 11.11.2023
Ministra so hudo poškodovanega odpeljali v bolnišnico. Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić je bil davi udeležen v prometni nesreči blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrla ena oseba. Minister je utrpel poškodbe glave in možganov… »

Hrvaški obrambni minister udeležen v nesreči s smrtnim izidom

SiolNET 11.11.2023
Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić je bil danes zjutraj udeležen v prometni nesreči blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrla ena oseba. Minister je utrpel poškodbe glave in možganov ter so ga že prepeljali v bolnišnico. Po… »

MINISTER UTRPEL HUDE POŠKODBE: Udeležen v prometni nesreči, v kateri je ena oseba izgubila življenje (FOTO)

Regional 11.11.2023
Hrvaški minister za obrambo Mario Banožić je bil davi udeležen v prometni nesreči blizu Vinkovcev na vzhodu države, v kateri je umrla ena oseba. Minister je utrpel poškodbe glave in možganov ter so ga že prepeljali v bolnišnico. Po besedah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem