Povezane novice

Ni jima dal cigaret, pa sta ga napadla

Necenzurirano 12.11.2023
Roparji so svojo tatinsko pridobitveno »obrt« skušali opravljati tudi v zadnjih dneh. Povsem neuspešno. V soboto je v centru Ljubljane potekal poskus ropa. Ropa dveh cigaret. Oškodovanec, ki se je prepuščal kadilski razvadi, ni želel odstopiti… »

V Ljubljani zagorelo več parkiranih avtomobilov

SiolNET 12.11.2023
V soboto okoli 21. ure so ljubljanske policiste obvestili o požaru na območju Viča. Iz za zdaj še neznanega razloga je zagorelo parkirano osebno vozilo, požar pa se je razširil še na dve parkirani vozili, so sporočili s Policijske uprave… »

Policisti izsledili trojico, ki je v središču Ljubljane oropala moškega in žensko

24ur 12.11.2023
Ljubljanski policisti so prijeli trojico, ki je na Čopovi ulici v Ljubljani obstopila moškega – eden ga je porinil na tla, ukradli so mu denarnico in pobegnili. Malo pred tem so isti osumljenci na Slovenski cesti s pogovorom zamotili oškodovanko in… »

Osumljencu ropa odredili pripor

Gorenjski glas 12.11.2023
Kranj – Kranjski policisti so v ponedeljek pred preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča v Kranju privedli 40-letnega osumljenca ropa. Kot poročajo, naj bi minulo soboto okoli 14. ure skupaj s 36-letnim sostorilcem na javnem kraju oropal 55-letnega… »

Poskus ropa v središču Ljubljane: oškodovancu sta grozila in ga poškodovala

SiolNET 12.11.2023
V soboto okoli 3. ure so ljubljanske policisti obvestili o poskusu ropa v središču mesta, kjer sta dva osumljenca pristopila do oškodovanca in od njega zahtevala cigarete. Ker je ta zahtevo zavrnil, sta mu začela groziti z nevarnimi predmeti in ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem