Povezane novice

Večer želijo seliti v prostore v lasti mariborskega župana. Za zaposlene je to nesprejemljivo.

RTV Slovenija 13.11.2023
Zaposleni v medijski hiši Večer so z javno izjavo izpostavili razloge, zakaj nasprotujejo selitvi Večera iz dolgoletne poslovne stavbe v središču Maribora, ki je postala simbol časopisa, v prostore, ki so v lasti mariborskega župana Saše… »

Zaposleni Večera: Selitev v prostora župana bi pomenila nepopravljiv udarec za uredniško neodvisnost in kredibilnost

Dnevnik 13.11.2023
Zaposleni v medijski hiši Večer so bili na današnjem zboru delavcev soglasni, da je predlagana selitev v prostore v lasti mariborskega župana »absolutno nesprejemljiva«, saj bi pomenila »nepopravljiv udarec za uredniško neodvisnost in… »

Zaposleni: selitev v prostore v lasti župana je nesprejemljiva

Delo 13.11.2023
Večer naj bi bil z novim letom že najemnik novih prostorov. Za novinarski kolektiv je to nepopravljiv udarec za neodvisnost in kredibilnost. Na Večeru je danes v zvezi s selitvijo v nove prostore, ki naj bi se zgodila okrog novega leta, potekal zbor… »

Odlazkov Večer se seli v poslovne prostore v lasti mariborskega župana

Nova 24TV 13.11.2023
Foto: STA Pred nedavnim je dozorela odločitev o selitvi uredništva časopisa Večer, ki je sicer v lasti Odlazkovega imperija. Preselili naj bi se v prostore, ki so v lasti aktualnega mariborskega župana Saše Arsenoviča. Kot poroča STA, predstavniki… »

Večerovi novinarji proti selitvi v županove poslovne prostore

SiolNET 13.11.2023
Predstavniki zaposlenih v medijski hiši Večer nasprotujejo selitvi iz stavbe na Ulici slovenske osamosvojitve v prostore, ki so v lasti mariborskega župana Saše Arsenoviča. Medtem ko vodstvo medijske hiše meni, da lastništvo prostorov na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem