Povezane novice

Brez Eriksna in Højlunda proti Sloveniji

Delo 13.11.2023
Vikingi ošibljeni v kvalifikacijski boj za evropsko nogometno prvenstvo. Danska nogometna reprezentanca bo v petek na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2024 proti Sloveniji morala igrati brez pomembnih členov. Zaradi poškodb sta udeležbo… »

Nočna mora za Dance pred tekmo leta s Slovenijo

SiolNET 13.11.2023
Danska nogometna reprezentanca bo v odločilna spopada za nastop na Euru 2024 proti Sloveniji (17. novembra v Köbenhavnu) in Severni Irski (20. novembra v Belfastu) krenila brez treh pomembnih igralcev. Že od prej je bilo jasno, da soigralcem zaradi… »

Velik šok za naslednjo tekmico Slovenije za Euro 2024

Zurnal24 13.11.2023
Danska nogometna reprezentanca je pred kvalifikacijsko tekmo s četo Matjaža Keka ostala brez dveh ključnih igralcev. Danska nogometna reprezentanca bo v petek na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2024 proti Sloveniji morala igrati brez… »

Danci brez Eriksena in Hoejlunda proti Sloveniji

Dnevnik 13.11.2023
Danska nogometna reprezentanca bo v petek na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2024 proti Sloveniji morala igrati brez pomembnih členov. Zaradi poškodb sta udeležbo odpovedala člana Manchester Uniteda Christian Eriksen in Rasmus Hoejlund, je… »

Danci proti Sloveniji brez dvojca iz Manchester Uniteda

RTV Slovenija 13.11.2023
Nogometaša Manchester Uniteda Christian Eriksen in Rasmus Höjlund sta zaradi poškodb odpovedala nastop za dansko reprezentanco, ki se bo v petek v kvalifikacijah za EP v Köbenhavnu pomerila s Slovenijo. Oba sta poškodbi staknila na sobotni tekmi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem