Povezane novice

Voznik med vožnjo sprožil neznano eksplozivno sredstvo

RTV Slovenija 13.11.2023
Koroški policisti so na območju policijske postaje Slovenj Gradec v petek okoli 18.30 obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. 19-letni voznik med vožnjo sprožil neznano eksplozivno sredstvo. V močni eksploziji si… »

Šok v Slovenj Gradcu: Med vožnjo v avtomobilu odjeknila silovita eksplozija

Necenzurirano 13.11.2023
Kaj natančno je eksplodiralo, policisti še ugotavljajo. So pa znane posledice. Voznik je s hudimi poškodbami pristal v bolnišnici, posledice pa čuti tudi avtomobil. Celjski policisti so danes sporočili, da v zvezi z incidentom, ki se je v petek ob… »

Nenavadna nesreča: Kar naenkrat je počilo, voznik hudo poškodovan

Zurnal24 13.11.2023
Na območju Policijske postaje Slovenj Gradec so v petek policisti obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Kot so sporočili s PU Celje, so slovenjgraški policisti v petek okoli 18.30 obravnavali sum storitve… »

NOČE POVEDATI, KAKŠNO EKSPLOZIJO JE SPROŽIL MED VOŽNJO? Mladi voznik huje poškodovan

Regional 13.11.2023
Koroški policisti so na območju policijske postaje Slovenj Gradec v petek okoli 18.30 obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Ugotovili so, da je 19-letni voznik med vožnjo sprožil neznano eksplozivno sredstvo. V… »

Mladi voznik med vožnjo sprožil neznano eksplozivno sredstvo

SiolNET 13.11.2023
Koroški policisti so na območju Policijske postaje Slovenj Gradec v petek okoli 18.30 obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Ugotovili so, da je 19-letni voznik med vožnjo sprožil neznano eksplozivno sredstvo. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem